Trainers

Jarno Visser

Jarno Visser is al jarenlang als consultant en trainer verantwoordelijk voor de implementatie van softwareproducten en tools. Zijn kracht? Jarenlange praktijkervaring gecombineerd met een gave om het simpel en duidelijk uit te leggen. Jarno heeft zoveel ervaring met Power BI dat hij voor de meeste issues meerdere oplossingen paraat heeft. Daar doe je als cursist je voordeel mee!


 

 

Roy Nieuwenhuijzen

Roy Nieuwenhuijzen heeft zijn hele werkzame leven in de IT gewerkt en is daarnaast al vele jaren als trainer met veel enthousiasme in staat om ingewikkelde zaken op een eenvoudige manier uit te leggen. In combinatie met een interactieve manier van lesgeven levert dit leuke en vooral leerzame trainingen op.

Zijn werkgebied is Microsoft Office met daarin programma’s als SharePoint, Excel en Power BI. Naast het lesgeven ondersteunt hij ook regelmatig organisaties bij het inrichten van SharePoint en Power BI.


 

Margot Boeklagen

Margot is ruim 25 jaar werkzaam als consultant en trainer in veel verschillende Microsoft toepassingen. Het geven van Power BI trainingen vindt ze geweldig omdat ze kan laten zien dat je in Power BI veel sneller resultaten kunt bereiken dan cursisten denken. Op die manier levert de training veel tijdwinst en betere resultaten op bij het werken met Power BI. Door haar jarenlange ervaring kent zij veel tips en trucs uit de praktijk en kan deze op een fijne manier overbrengen!


 

Dedde Smid

Dedde heeft ruime ervaring in verschillende werkvelden. Zo is hij bijvoorbeeld directeur en programmamanager geweest bij verschillende organisaties. In al die functies was rapporteren een onderdeel van zijn werk. Toen hij met Power BI in aanraking kwam heeft hij besloten zich daar volledig op te focussen. Inmiddels werkt hij al jaren als trainer/consultant en brengt hij met veel enthousiasme zijn kennis over. Vanuit zijn ervaring kan hij een mooie combinatie leggen tussen de praktijk en Power BI!

 

dr. Lonneke Opsteegh

Lonneke is expert op het gebied van dashboardontwerp en datavisualisatie en doceert deze onderwerpen bovendien op haar eigen, enthousiaste manier. Dashboardontwerp is meer dan het creëren van het visuele eindproduct. Ook het ophalen en scherpstellen van de behoefte van de gebruikers en vervolgens de doorvertaling naar een dashboardstructuur horen bij het ontwerp.

Lonneke ontwierp dashboards voor onder andere TNO, de Rabobank, ForFarmers, InRetail, TIGRA en de Universiteit van Wageningen. Inmiddels hielp zij honderden cursisten met het bouwen van betere grafieken en dashboards.

Tommie Leisink

Tommie houdt er als trainer van om ingewikkelde concepten op een simpele en enthousiaste manier uit te leggen. Omdat hij zelf ooit de overstap maakte naar het werken met data is hij uitstekend in staat om zich te verplaatsen in de cursisten. Door jarenlange ervaring als Power BI consultant kan hij niet alleen de theorie uitleggen, maar kent hij ook veel best practices en oplossingen voor alles waar je als Power BI gebruiker tegenaan kunt lopen. Naast DAX heeft Tommie een voorliefde voor design en user experience. 

 

Willem Beltman

Willem heeft een achtergrond als sociaal wetenschapper, maar heeft ruim tien jaar geleden de overstap gemaakt naar de wondere wereld van de “harde” data! Na jarenlang met veel plezier als trainer en data-consultant in Excel gewerkt te hebben, heeft hij Excel meer en meer ingewisseld voor zijn nieuwe liefde: Power BI. Doordat hij de afgelopen 5 jaar Power BI rapportages heeft gebouwd voor een breed scala aan klanten, weet hij de trainingen praktisch en relevant te maken voor iedereen.

Zijn enthousiasme voor Power BI komt in de training onmiskenbaar naar voren en werkt aanstekelijk voor de deelnemers. Daarnaast weet hij, ook wanneer niet iedere deelnemer hetzelfde niveau heeft, iedereen mee te nemen- en uit te dagen- om het maximale uit de training te halen.
 

Friso Berghuis

Friso heeft als business consultant veel ervaring op het gebied van het maken en gebruiken van rapportages. Als consultant legt hij de vertaalslag tussen hetgeen de business vraagt en wat de ontwikkelaars gaan leveren. Met zijn jarenlange ervaring in de retail, finance en productie/logistieke sectoren weet hij ‘de vraag achter de vraag’ helder te krijgen. Deze ervaringen worden omgezet in de rapportages die echt inzicht geven. 

Daarnaast heeft Friso, met zijn passie en enthousiasme, inmiddels honderden cursisten getraind in Power BI.