Laat je trainen door Jarno

Jarno Visser is al jarenlang als consultant en trainer verantwoordelijk voor de implementatie van softwareproducten en tools. Zijn kracht? Jarenlange praktijkervaring gecombineerd met een gave om het simpel en duidelijk uit te leggen. Jarno heeft zoveel ervaring met Power BI dat hij voor de meeste issues meerdere oplossingen paraat heeft. Daar doe je als cursist je voordeel mee!

Trainer Jarno Visser

Organisaties slaan tegenwoordig meer data op dan ooit. De kunst is om deze data zo te gebruiken dat het je organisatie een stap vooruithelpt. Of het nu gaat om het realiseren van waardevolle stuurinformatie, het monitoren van processen of het signaleren van trends, Power BI helpt je om het op een eenvoudige manier te presenteren.

Wij leren je niet alleen werken met Power BI maar helpen je vooral ook om na te denken over de doelstellingen die je wilt bereiken met deze tool. We hebben een methode ontwikkeld om op een gestructureerde manier de informatiebehoefte op te halen en deze te vertalen naar een dashboard in Power BI. Wil jij leren hoe je prachtige dashboards maakt die duidelijk toegevoegde waarde bieden voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor één van onze trainingen, graag tot ziens!"

 
Jarno Visser heeft zoveel ervaring met Power BI dat hij voor de meeste issues meerdere oplossingen paraat heeft.