Online Training Volgen

In verband met het Coronavirus bieden we onze trainingen ook online aan. Deze trainingen worden primair gefaciliteerd via Teams en als alternatief bieden we Zoom aan voor deelnemers die geen gebruik kunnen maken van Teams.

Wat betekent dat voor jou?

De training online volgen betekent dat je deelneemt door middel van een virtueel klaslokaal. De trainer geeft je live training en jij kijkt en werkt live met de trainer mee. Onze trainingsopbouw en interactie blijft daarin gewoon gehandhaafd.

Dat betekent dat je eerst uitleg krijgt over een bepaald onderwerp en dat je daarna kunt oefenen met het materiaal wat we je van te voren toesturen. De oefeningen worden vervolgens door de trainer weer live behandeld. Ook kun je gewoon je vragen stellen aan de trainer tijdens de uitleg en het maken van de oefeningen.

De online training geven we in twee blokken: van 09:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot ongeveer 16:00 uur. Daarnaast houden we na ieder uur een korte break van ongeveer 5 tot 10 minuten. 

De training kun je nu dus volgen vanuit iedere willekeurige locatie zolang je maar een computer hebt en een werkende internetverbinding. Als je besluit om online deel te nemen dan ontvang je van ons ongeveer een week van te voren een bevestigingsmail. In deze mail staan de instructies hoe je online kunt deelnemen. Ook ontvang je in deze mail de link naar het materiaal van de training wat je vooraf alvast kunt downloaden.

Onze ervaringen tot nu toe

Inmiddels hebben we al weer heel wat online trainingen achter de rug. Wij waren als trainers in het begin best een beetje sceptisch, hoe zou dit gaan lopen? Hoe vinden de deelnemers het? En kunnen we onze trainingsstandaarden handhaven waarbij we altijd de best mogelijke trainingservaring willen bieden?

Inmiddels kunnen we je vertellen dat we opgelucht zijn! En blij! Waarom? Omdat het ons heel erg is meegevallen. En omdat we van de deelnemers terug horen dat het ook heel erg meevalt. De indeling die we gekozen hebben met vaste blokken werkt heel fijn. Er is voldoende ruimte om je te ontspannen tussendoor en de interactie onderling en met de trainer werkt eigenlijk gewoon prima. Een paar korte reacties van deelnemers:

"Was goed gisteren zo met Zoom, dit was niet anders dan met z’n allen in een zaaltje"
"Het werkt eigenlijk heel fijn zo’n online training, je kunt je goed concentreren en bijvoorbeeld makkelijk screenshots maken van wat de trainer laat zien"
"Ik heb twee schermen gebruikt. Op het ene scherm de trainer, op het andere scherm direct meedoen. Werkt top!"

Garantie

Als laatste willen we niet onvermeld laten dat we altijd, maar dan ook echt altijd streven naar een 100% top training. Zijn er ook deelnemers die de online training niet prettig vinden? Zeker! Voor die deelnemers bieden we de garantie dat ze kosteloos de training nog een keer klassikaal mogen volgen als de Coronacrisis weer achter de rug is.

Als je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebt dan kun je ons bellen of een bericht sturen.