Klanten over...

 • Duidelijke uitleg gecombineerd met opgaves. Behulpzame docent die wist waar hij het over had.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Erg enthousiaste trainer en veel handigheden geleerd ! De praktische invulling is erg handig, oefenen aan de hand van je eigen rapporten, eerste handigheden al in mijn eigen rapportages toegepast
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Training is overzichtelijk en gestructureerd. Goede basis om verder te gaan met Power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training met een duidelijke opbouw.
  De oefeningen sluiten prima aan bij de leerstof. Ook aandacht voor meerdere manieren om je doel te bereiken en wat daarvan voordelen of nadelen zijn.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Zonder enige ervaring met Power BI aan deze training begonnen en aan het eind van de dag kan je een rapport maken. Roy legt het duidelijk uit, je krijgt genoeg tijd om er op die dag mee te werken en vragen te stellen. Praktische training die mij heel enthousiast heeft gemaakt over Power BI. Op naar de volgende training.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De cursus heeft een goede opbouw door eerst uitleg te geven en je vervolgens direct het onderwerp in de praktijk toe te laten passen. Het is een aanrader om eigen rapporten op USB mee te nemen, zo kun je het geleerde direct toepassen en blijvende resultaat boeken.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Het tempo bij deze 3e cursus (Advanced Reporting) zat er goed hoog in, waardoor ik veel kennis opdeed in één dag. Deskundige trainer, met veel ervaring uit de praktijk, nu op naar de laatste 2 dagen voor de DAX!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • prima, veel info en direct goed toepasbaar
  kijk uit naar de vervolgtrainingen
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • OP een zeer mooie locatie gedurende 3 dagen heel veel geleerd over Power BI. Twee bevlogen trainers die geen moeite te veel was om de groep cursisten net zo enthousiast te maken over Power BI als ook zij zelf zijn. De training is zeer gestructureerd opgebouwd waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende leerstijlen en er een goede afwisseling is tussen theorie en praktijk. Nu het geleerde nog in praktijk brengen! Training is echt een aanrader voor organisaties die van verantwoorden naar sturen willen gaan. 
  Summercourse Power BI
 • Leerzame dag om kennis te maken met Power BI. Het wordt stap voor stap uitgelegd, waardoor je een goed beeld krijgt van de basis van het programma.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leerzame dag gehad en de eerste stappen Power BI gemaakt. Prettig vond ik dat je met deze basiscursus aan het einde van de dag in staat bent om je eerste rapporten te maken. Over 2 weken het vervolg, level 2. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima basistraining. Goede afwisseling tussen theorie, uitleg en werken met Power BI. Met name dit laatste heb ik als belangrijk ervaren om meer feeling met de software te krijgen. Nu in de praktijk oefenen en op naar Level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Nuttige en goede basis cursus. Duidelijke opbouw van het verhaal, veel voorbeelden. Op zich voldoende tijd om zelf te oefenen. Soms lastig om mee te kijken met Dedde op het grote scherm en tegelijkertijd zelf op de laptop bezig te zijn.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Uitstekende training, goed trainingsmateriaal waar je zelf ook nog mee kunt oefenen. Ik had wel al gewerkt met PowerBI maar toch heel fijn om nu de basis en een aantal DAX formules te beheersen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Hele goede opleiding! Docent is zeer deskundig. Helder, deskundig en goede voorbeeld oefeningen. Trainingsmateriaal is ook duidelijk en helder. Tijdens opleiding mag je zelf ook aan de slag en je wordt goed geholpen. Zeker een aanrader! 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Cursus waarbij je veel zelf oefeningen doet. 
  Waarbij bij level 1 alles nog stap voor stap werd uitgelegd in de oefeningen, is dat hier niet meer het geval. Voordeel daarvan is dat je tegen zaken aanloopt die vervolgens worden uitgelegd en die je daarna ook niet meer vergeet.
  Weer veel opgestoken van de cursus en zin om ermee aan de slag te gaan!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Een duidelijke training met goede mix van theorie en praktisch zelf aan de slag met Power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima training op leuke lokatie.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leerzame training waarin trainer goed schakelt tussen basistheorie en de theorie van de dag om aansluiting te houden bij alle deelnemers. Leerzaam.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • De cursus als geheel was leuk en leerzaam. Dat komt natuurlijk ook omdat het een prachtig product is wat jullie mogen trainen, en daar wordt iedereen enthousiast van. Dag 1 was w.m.b. iets beter dan dag 2, voornamelijk omdat de trainer op mij wat onrustig overkwam. Dat had z'n weerslag op de cursisten. Op dag 2 werd ook minder de structuur van het pakket c.q. de syntax behandeld en meer het "kunstje". Dat leidt niet tot goede begripsvorming, meer tot een soort verwondering. Een nadeel van de cursus vond ik de documentatie, die is echt ondermaats. Als je deze documentatie in een later stadium als naslag wilt gebruiken, heb je er veel te weinig aan. Niettemin over de hele linie toch een dikke voldoende. 
  Incompanycursus Power BI
 • Hi Jarno, 
  Cijfer 9 voor de training! Overal heb jij wel een antwoord op, wat aangeeft dat je diepgaande kennis hebt van PBI. Level 3 is perfect voor wat handige tips voor visualisaties en het centraal stellen van de gebruikers. PBI gaat pas echt open voor je zodra je DAX leert, dus ik kijk uit naar de trainingen volgende week. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding en de locatie is fantastisch.
  Ik kende zelf Power BI al redelijk maar heb toch in die drie dagen veel extra kennis opgedaan. Bij zelfstudie vlieg je nogal eens meteen in de rapportages maar om die goed te maken heb je het juiste voortraject van modeling en relaties nodig, dat heeft me echt geholpen! Ondanks de redelijk grote klas (24) toch voldoende persoonlijke aandacht, ook niet onbelangrijk.
  Summercourse Power BI
 • Duidelijke cursus. Stappen om Power BI dashboard te maken worden duidelijk uitgelegd. Veel handige tips
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Direct praktische tips, die toepasbaar zijn in de praktijk. Daarnaast ook goed dat er een concreet eindproduct moest worden opgeleverd. Wat mij betreft mocht het tempo nog wel iets omhoog.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede online cursus. Prima te doen via Teams. Fijn om er praktijk opdrachten tussen te hebben om de theorie gelijk te kunnen toepassen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede voorbeelden, juiste balans theorie en praktisch bezig zijn.
  Ook de USB stick met startpunten en uitwerkingen is handig.
  Dit is echte hardcore DAX, niet voor softies !
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Erg nuttig training en alle extra vragen werden goed beantwoord door Jarno. Erg leerzaam!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Na het volgen van de 3-daagse Summercourse Power BI kan ik prachtige en overzichtelijke rapportages bouwen. Vooral de mogelijkheden van menuknoppen maken en het gebruik van DAX zullen de gebruiksvriendelijkheid voor management vergroten.
  Summercourse Power BI
 • Iemand die weet waar hij over praat en daarbij een goede docent
  Incompanycursus Power BI
 • Leuke training, zin in het vervolg.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer leerzame en leuke cursus. De 3 dagen zijn omgevlogen. Zelfs voor een redelijk gevorderde gebruiker zaten er genoeg nieuwtjes in het lesmateriaal. De opstelling met 2 cursusgevers werkt overigens ook prettig. Kortom, ben enthousiast over deze cursus en kijk uit naar DAX advanced!
  Summercourse Power BI
 • Heldere training met veel mogelijkheden om zelf zaken uit te zoeken. Niet teveel theorie waardoor de training de hele dag bleef boeien. Veel kennis bij de trainer.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ook deel twee sloot aan bij mij wensen, inhoudelijk als de instructeur was helemaal prima
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Beste Jarno,
  
  Ik vond het een zeer waardevolle training. Naast de behandelde stof, wat mij toch wel een aantal extra inzichten heeft gegeven heb je ook ook veel tijd vrij gemaakt voor de uitdagingen waar ik voor sta intern bij ons in de organisatie. 
  
  Ondanks dat deze cursus dag in het teken stond van advanced reporting ook veel aandacht gegeven aan het proces, data en het systeem. Ik heb veel feedback opgehaald, en bevestiging gevonden dat de rapportages die nu bij ons in de organisatie worden gebruikt een vernieuwingsslag nodig hebben. 
  
  Ik kijk uit naar de training over DAX. 
  
  Met vriendelijke groet,
  
  Gjalt Post
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Zeer waardevolle training waar we veel aan hebben.
  Wel veel informatie in een korte tijd. Goede voorbereiding en een beetje oefenen voordien is zeker aan te raden.
  Kijk uit naar deel 2 van de training!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Praktische training met goede mix tussen theorie en hands-on opdrachten.
  module 1 gaat over de basis. Deze module borduurt daar op voort. 
  De mogelijkheden en toegevoegde waarde van DAX is enorm. Eenvoudig toe te passen, maar zonder deze training zou je het niet snel zelf bedenken. De eerste meting heb ik direct in mijn eigen model ingevoegd.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leuke, leerzame interactieve training. Prima locatie!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Roy is heel duidelijk in de communicatie. Goede voorbeelden. Soms wat snel ;) maar heel tevreden ! dankjewel!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Ik had de eerste dag gemist, maar kon de tweede dag makkelijk volgen op basis van de syllabus van de eerste dag. Toch zouden de syllabussen hier en daar wat duidelijker kunnen.
  Ik ben door de cursus in ieder geval uitgedaagd om met eigen data te gaan experimenteren in PowerBI. 
  Incompanycursus Power BI
 • Erg leerzame dag, Dedde weet goed waar hij het over heeft en kan dit goed overbrengen op de groep
  Incompanycursus Power BI
 • Dit was de 4e training bij PowerBI Academy. Hoge kwaliteit, fijne deskundige trainers. Écht hands-on. Deze training maakte de cirkel rond. Niet alleen klikken maar ook begrijpen wat er onder water gebeurt maakt alles zoveel duidelijker. Ik ben fan! Als je een training zoekt zonder overbodige ballast maar waarin je in een aantal dagen alle info krijgt om fantastische rapporten te bouwen is Power BI Academy een aanrader!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Dedde legt alles rustig en helder uit zodat je zelf goed aan de slag kan met de opdrachten. Level 1 geeft je een basis om Power BI te begrijpen en basis handelingen uit te voeren.
  Een goede start dus om verder te bouwen!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goed geregeld en heel interessant!
  Incompanycursus Power BI
 • Fijn dat er twee opleiders aanwezig zijn die beide de cursisten veel aandacht kunnen en willen geven. Tempo is behoorlijk hoog maar er is ruimte om individueel uitleg te krijgen. Groep grootte is goed. Je hebt na deze drie dagen wel het gevoel dat je genoeg kennis hebt opgedaan om zelf aan de slag te kunnen.
  Summercourse Power BI
 • Na een leerzame Level 1 was Level 2 een mooie introductie in de wereld van DAX. Introductie (al hebben we veel geoefend) want DAX blijkt zooooo veel te kunnen bieden. Goede uitleg, tips en voorbeelden tijdens de training en weer voldoende stof om zelf te oefenen, en dat ook dankzij de handige aangeboden cursusmateriaal!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • PowerBi is een mooie tool en we hebben heel wat handvaten gekregen om er mee aan de slag te gaan. De trainer was heel enthousiast en legt de materie heel goed uit. Heel tevreden over de training.
  Incompanycursus Power BI
 • Heldere en eenvoudige uitleg hoe met Power BI te beginnen.
  Inleiding Power BI
 • Roy legde duidelijk uit, gaf veel nuttige nieuwe informatie, waarbij ook veel handige praktische tips werden gegeven. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Ik heb heel wat opgestoken van deze introductie. Dat belooft wat voor de rest van de cursus!
  Inleiding Power BI
 • Vanaf moment één spat het enthousiasme er bij de training vanaf. De opzet in (kleine)groepen zorgt ervoor dat er veel tijd voor uitleg, oefenen en feedback is. Ook worden toepassing gedeeld waar je naartoe zou kunnen werken. Een hele goede dag welke binnenkort een vervolg krijgt met een level 2 training. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Veel geleerd in deze drie dagen. Voor mij was Power BI nieuw en daardoor ging het soms wat snel. Gelukkig was er volop ruimte voor vragen/oefenen en heb ik nu ook echt het idee dat ik een goede start kan maken met Power BI. Trainers brengen hun kennis op een duidelijke en prettig manier over. Kortom: een uitstekende cursus!
  Summercourse Power BI
 • Goede cursus die je helpt de mogelijkheden en de basisvaardigheden te trainen van Power BI op een eenvoudig data-model.
  Geeft inzicht in wat er allemaal kan. Mooie eerste aanzet voor alle mogelijkheden die DAX biedt.
  Nu met deze bagage onze eigen database gaan ontdekken.
  Summercourse Power BI
 • Het was voor mij een leerzame cursus. Rustige en duidelijke uitleg. Voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Heb er veel van opgestoken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Fijne cursus! Goede basis om mee van start te gaan. Nu (véél) oefenen in de praktijk en dan snel op voor deel II.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Heldere uitleg, fijn naslag werk
  Soms nog wat ver van mijn bed, maar door het naslag kan ik er wel mee aan de gang en oefenen oefenen oefenen
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Duidelijk, gestructureerd en interactief waarbij je vooral zelf aan de slag gaat en niet alleen maar aan het luisteren bent
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer leerzame dag gehad, de training bevat een goede balans tussen de theorie en de praktijk. Het trainingsmateriaal was zeer duidelijk en helder, door direct zelf te kunnen oefenen blijft de stof nog beter hangen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leerzame training gegeven door Roy. Hij heeft veel kennis van zaken.
  Heb weer nuttige tips opgedaan en nieuwe dingen geleerd.
  Kijk uit naar de volgende training (level 4)
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Goede training: structuur, overzicht, inhoud.
  Jammer dat het einde niet is gebruikt om nog eens samen te vatten wat behandeld is. 
  Veel tijd besteed aan visualisatie, had iets meer mogen gaan over de data.
  Veel geleerd en blij dat ik hem gevolgd heb. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Op 10 april 2019 de Power BI level 2 training gevolgd bij docent Roy Nieuwenhijzen. 
  Level 1 cursus was door mij in de voorgaande week gevolgd. De level 2 training vormt een verdieping op de opgedane level 1 kennis, met speciale aandacht voor het importeren uit diverse databronnen en het gebruik van DAX-functies. 
  Met name dit laatste onderdeel was een leuk en pittig onderdeel en de beschikbare tijd in de cursus was voor mijn gevoel helaas onvoldoende om het goed onder de knie te krijgen. Gelukkig kon ik alle uitwerkingen op een USB stick meenemen, zodat ik het thuis nog eens kan doornemen.
  Op naar de volgende cursus!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • fijne curusleider, prima oefenstof, lekker praktisch en goed te volgen
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Level 1 en 2 vormen samen de basis als je met PowerBI aan de slag wilt. Roy heeft een heel goede invulling aan de training gegeven waar voldoende ruimte was voor inbreng eigen problemen cq vragen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leerzame dag! Juiste interactie tussen theorie en oefeningen. Resultaat is een snelle leercurve voor de beginselen van Power BI. Ervaren en deskundige trainer. Dank je wel!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Level 2 was weer een openbaring van de mogelijkheden, duidelijk en functioneel uitgelegd. Wel zoals in het begin netjes vermeld aan het einde van de dag een "vol" hoofd. Een aanrader!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Duidelijke en leerzame cursus.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Op 11 december 2018 de Power BI level 2 training gevolgd bij docent Jarno Visser. De level 1 cursus was door mij in de voorgaande week gevolgd. De level 2 training vormt een verdieping op de opgedane kennis van level 1, met speciale aandacht voor het importeren van diverse soorten databronnen en het gebruik van DAX-functies. Met name dit laatste onderdeel was een vrij pittig onderdeel en de beschikbare tijd in de cursus was voor mijn gevoel helaas onvoldoende om het gebruik van DAX-functies goed onder de knie te krijgen. Wellicht dat level 2 daarom 1,5 dagen zou moeten duren, zodat een volle dag besteedt kan worden aan het gebruik van DAX-functies. Dit zou ik als verbeterpunt willen meegeven aan de academy. Verder weer een nuttige dag gehad.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Twee dagen geheel digitaal de cursus gevolgd, waarbij alle deelnemers thuis waren. Goede verbinding, goede trainer. De uitleg was goed en goed opgebouwd.
  Incompanycursus Power BI
 • Goed geregeld, prettige communicatie, helder uitgelegd allemaal, informatief. Erg waardevol.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een hele fijne (pittige) training die me veel inzicht heeft gegeven. Dankjewel Jarno!!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • uitstekende cursus waarbij de aandacht voor de basis zeker gaat helpen om de analyses in powerBI goed te presenteren. Met name de kijk op navigatie vindt ik zeer waardevol.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • 2 Zeer leerzame dagen. Prima online te volgen en een lekker tempo. Ik heb er heel veel van opgestoken. Nu ermee blijven oefenen om het goed onder de knie te krijgen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Goeie cursus die veel nieuwe inzichten en methodes opleverd, op een interactieve manier.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Goede training waarbij de uitgelegde principes je helpen om het te begrijpen i.p.v. een trucje te leren...
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • De training laat je de krachtige mogelijkheden van Power BI verder ontdekken. In mijn huidige opdracht om BI op een hoger niveau te tillen, ga ik de opgedane kennis in de praktijk brengen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede cursus gehad. 
  Aan de hand van eigen voorbeelden toch meerdere nieuwe inzichten gekregen waar dan verder op doorgebouwd kan worden. Ik kan de cursus iedereen aanraden. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Een praktische training, waarvan ik veel heb opgestoken. Een basis om zelf aan de slag te gaan. Ik merkte dat het niveau vanaf het begin voldoende hoog lag. Ik vraag me wel af of mensen die minder handig zijn met Excel of databases het tempo kunnen volgen. Misschien goed om voortaan bij de start de diversiteit van de groep te peilen. 
  Incompanycursus Power BI
 • Een goede combinatie tussen theorie en opdrachten. Praktische toepasbaarheid is groot. Ik kijk uit naar deel 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Met de bijgeleverde sample-data is het praktische jump-start in de wereld van Power BI.
  Inleiding Power BI
 • Dedde is een prettige trainer.
  Denk wel dat in de level 1 training meer aandacht mag zijn voor het gebruik en implementatie van Power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De trainer geeft op een bevlogen wijze invulling aan onze eerste kennismaking met BI. Je word vooral gestimuleerd zelf aan de gang te gaan met een diversiteit aan praktijkoefeningen. De training enthousiasmeert je over de ontelbare mogelijkheden van Power BI en om dit in de praktijk te gaan brengen. 
  Incompanycursus Power BI
 • Goede training, prima locatie. Wel de hele dag erg opletten omdat het tempo hoog is maar voor mij was het bij te houden. Veel geleerd en alleen nog maar enthousiaster geworden voor Power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik vond het een zeer interessante training, het pakket heeft zeer mooie mogelijkheden. Eigenlijk is voor een onbekende met het pakket is 1 dag te weinig om echt goed gevoel te krijgen met hoe je moet beginnen met je eigen rapportage.
  Incompanycursus Power BI
 • Voor de training al aan de slag gegaan met PowerBI. Een aantal problemen waar ik tegenaan liep zijn met het volgen van deel 1 van de training al opgelost. Ben benieuwd naar deel 2 en de verdiepingscursussen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Het was een super training Roy. Ik heb er veel van geleerd en het geleerde al in praktijk kunnen brengen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ik vond het erg duidelijk en doordat je zelf aan de slag gaat blijft het ook beter hangen.
  Prima training. Ik kan m echt aanbevelen.
  Incompanycursus Power BI
 • 3 leuke cursusdagen die eigenlijk te snel voorbij gingen. Goede afwisseling tussen beide cursusleiders, die op een vrolijke en luchtige manier de stof uitlegden. Prima locatie.
  Summercourse Power BI
 • Incompanytraining Power BI (level 1) was leerzaam en voldeed aan het doel van de training: kennismaken met Power BI (level I). Ik ben enthousiast om hiermee verder te gaan.
  Incompanycursus Power BI
 • Hallo Jarno,
  het was een goeie training vond ik. Ik heb er veel van opgestoken. Omdat ik zowel Level 1&2, 2 dagen DAX en deze training heb gedaan zie ik wel een verschil hier tussen. In mijn beleving is de training van afgelopen vrijdag een mooi vervolg op Level 1&2. DAX daarentegen vond ik meer een apart stuk in het geheel. Dat weet ik nu, maar van te voren was mij dat niet duidelijk en dat zal mogelijk ook voor anderen zijn. Als je denkt in de verschillende modules, is dit misschien, naast Advanced Reporting, ook Level 3 te noemen. Daarmee zou dit mij duidelijker zijn. (Als je Level 2 en Adv Reporting op Level 1 wilt laten aansluiten, zou je er nog Level 2a en Level 2b van kunnen maken.) Hoe dan ook, ik denk dat je met de cursus van afgelopen vrijdag een breder publiek kunt bereiken dan wat je met DAX doet. Bedankt en succes!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Duidelijke cursus met praktische tips zodat je direct zelf aan de slag kunt met het bouwen van een dashboard.
  Incompanycursus Power BI
 • De les was op een goed tempo. Als iets niet gelukt was kon je toch weer gemakkelijk aanhaken door een uitgewerkt voorbeeld te gebruiken. Ikzelf vond het af en toe lastig om vanuit een Nederlandse beschrijving in de Engelsetalige versie bepaalde functies te vinden. Wellicht kun jullie in de omschrijving meegeven dat het handig kan zijn om de Nederlandse versie te installeren.
  
  Wat ik vooral goed vond aan de cursus waren de gekozen onderwerpen. PowerBI is natuurlijk zo uitgebreid dat je met gemak een hele week kunt vullen met gevorderde rapporttechnieken. Diegene die behandeld zijn hebben enorme toegevoegde waarde en zijn dus m.i. heel waardevol. Je kunt met relatief weinig moeite enorme resultaten bereiken. Ik ben ook heel benieuwd naar de DAX cursus, tot morgen!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Goede training, erg duidelijk. Miste de SQL kennis maar werd er goed doorheen gesleept.
  
  Ben na de training ook nog geholpen met een praktijk probleem, echt super!!!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prima training qua opzet, opbouw en de rustige uitleg. Met goed voorbereide cases de theorie achter DAX doorgronden was zeer waardevol. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Super tips voor visualisatie gekregen. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Level 2 gaat echt een stuk verder en helpt je zeker verder in de mogelijkheden van het programma. Ik vond hem wel een stuk pittiger maar de uitleg was goed en duidelijk. zeker een aanrader
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede uitleg en nu is het vooral zelf aan de slag.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Fijne training met veel inzicht van alle mogelijkheden. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ivm de huidige situatie omtrent COVID-19 de training online gevolgd. De trainer was enthousiast en de uitleg/begeleiding was uitstekend. Erg leerzaam en een goede basis om zelf aan de slag te gaan met PowerBI. Ik ben nieuwsgierig naar deel 2 en de mogelijkheden die PowerBI verder nog kan bieden.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hele goeie training, fijn dat je stap voor stap uitleg krijgt en kan oefenen. Ook via ZOOM werkte erg goed. 
  Incompanycursus Power BI
 • Goede training met duidelijke opzet. En prettig om in vogelvlucht overal langs te gaan (b.v. hoe de belangrijkste visualisaties werken) of tips and tricks die je kunt toepassen in de query. 
  Het ging ook niet te snel waardoor ik genoeg tijd had om aantekeningen en printscreens te maken om zo straks alles rustig erbij te pakken en na te lezen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een super goede uitleg, erg enthousiast en meenemend.
  Zeer duidelijk en weet ook voorbeelden vanuit de praktijk mee te nemen.
  Incompanycursus Power BI
 • Een hele fijne training gehad. Jarno is goed is staat de complexe DAX materie terug te brengen tot de simpele essentie. Dat maakt de training niet minder pittig maar geeft je wel de tools om DAX op de simpele manier te benaderen en op de juiste manier in te zetten. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Over de inhoud van de cursus ben ik zeer tevreden. Wel vind ik het niet goed dat je zelf na bijna 2 uur achter elkaar door gaan om een pauze moet vragen. Maar mogelijk komt dit doordat we een zeer enthousiaste cursusleider hadden. 
  Er wordt gezegd dat voorkennis over power BI niet nodig is, maar ik denk dat het toch wel handig kan zijn. Want kreeg wel het idee dat ik alle knoppen snel kon vinden en daardoor leek hij soms af en toe wat te snel door sommige stof heen te gaan. 
  Maar inhoud cursus was top, erg leerzaam. Op naar deel 2
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De training is goed opgezet en biedt van allerhande cases. De DAX formules die je hierin krijgt uitgelegd en waar je mee traint, kun je zelf goed gebruiken in je eigen werk. Jarno geeft hierin goed uitleg en heeft veel kennis van DAX. De twee dagen zijn goed voor een eerste blik te krijgen in de uitgebreide mogelijkheden die DAX biedt. Vervolgens is het nu oefenen met de gekregen praktijk voorbeelden en de cases op de USB stick.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Uitstekende uitleg over de DAX formule taal en wat gevorderde functies van Power BI. Nu heb ik nog meer middelen om een nóg fraaiere, en nuttige, presentatie van de bedrijfscijfers te maken.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Was een heldere uitleg in een goed te volgen tempo. Na 1 cursusdag al in staat een mooie rapportage samen te stellen
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een duidelijke en goede introductie voor iedereen die wil starten met Power BI.
  Inleiding Power BI
 • Ik ben geïnspireerd! Zin in om in de praktijk toe te passen. Dank Jarno!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Dedde is ontzettend enthousiast over Power BI. Fijne opbouw en genoeg pauzes voor een remote cursus. Dedde heeft een aantal onderdelen voorgedaan i.p.v. dat we de zelf uitvoerden. Dit maakt dat de stof minder goed blijft hangen. Een (digitaal) theorieboekje zou daarom fijn zijn. Dan kan je het nog eens nalezen en reproduceren in je eigen tijd. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Na 3 dagen heb je een goede start om mooie visuals te maken binnen powerbi.
  De uitleg was helder. Ging soms wat snel, maar dat is ook nodig om binnen 3 dagen te kunnen vertellen wat te vertellen was. Gelukkig heb je nog genoeg naslag werk om rustig de details terug te zoeken.
  Het format van de summercourse vond ik ook erg fijn. Het scheelt veel reistijd door op de mooie locatie te kunnen overnachten overnachten doordat dit niet 3 losse cursusdagen zijn.
  Summercourse Power BI
 • De training voldeed aan mijn verwachtingen. Ik heb meer inzicht gekregen in design principes en die zijn ook direct toepasbaar in mijn dagelijkse werk!
  Special: Dashboard design voor Power BI
 • Prima training om de basisprincipes van PowerBI te leren. Ik heb wel wat aha-momenten gehad. Nu snap ik waarom sommige dingen niet werkten zoals ik verwachtte. Roy legt het goed uit, gaat niet te snel (maar ook niet te langzaam) en heeft veel kennis van zaken. Ik vond het ook erg prettig dat er veel tijd was gereserveerd om zelf aan de slag te gaan. 
  Ik raad deze training aan iedereen aan die meer wil weten over PowerBI. Eén waarschuwing: waarschijnlijk wil je hierna meer weten en moet je je ook inschrijven voor de vervolgtrainingen :-)
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Was een goede, leerzame training, die op een fijne manier wordt aangeboden door de trainer.
  Alleen zou het fijn zijn als de start wat makkelijker zou zijn verlopen. Door Laptops die niet werkte zoals verwacht, ging er kostbare tijd verloren. Dit zou voorkomen kunnen worden door geïnstaleerde laptops ter beschikking te stellen. Voorkomt stress en verhoogt productiviteit. 
  Incompanycursus Power BI
 • Plus: handige tool, goede uitleg. Min: onvoldoende aandacht voor deelnemers die het niet bij konden houden.
  Incompanycursus Power BI
 • Duidelijke uitleg van DAX met leerzame opdrachten.
  Zeker een aanrader.
  Bedankt!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • We vonden het allemaal een zeer verhelderende cursus. Hij werd door Maaike zeer prettig gegeven en het was ook goed ingedeeld voor wat betreft theorie en praktijk.
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer heldere uitleg tijdens training. Jarno is goed op de hoogte van de mogelijkheden van het programma en weet dit goed over te brengen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede cursus met een duidelijk verhaal. Genoeg ruimte om vragen te stellen. Wederom veel van opgestoken! 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Ik vond het een erg goede cursus. Het lesmateriaal was prima en ook de opbouw van de cursus was goed. Ik had graag iets meer tijd willen besteden aan de visualisaties. Ik heb echt het idee dat ik een hele goede basis heb gekregen om zelf aan de slag te gaan.
  Summercourse Power BI
 • Goede enthousiaste uitleg tijdens de kennismaking met Power BI. Ik ga er eerst eens mee aan de slag voordat ik naar deel 2 ga. Het is wel belangrijk dat ik mijn rapporten kan delen met anderen en dat moet eerst nog geregeld worden.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • DAX is heel interessant. Wanneer je vastloopt, weet Jarno het goed uit te leggen, waardoor je vervolgens alsnog begrijpt wat je aan het doen bent. Blij dat ik deze cursus heb gevolgd.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Training heb ik als zeer positief ervaren. Handleiding helpt je om snel een aantal functionaliteiten onder de knie te krijgen en binnen je eigen praktijk toe te passen. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede uitleg, voldoende ruimte voor vragen tussendoor.
  Incompanycursus Power BI
 • Ik vond de cursus super. Het loste voor mij veel openstaande vragen op en gaf ook de nodige context mee waardoor het voor mij nu veel duidelijker (en makkelijker) is geworden om goede rapportages te bouwen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Helder uitleg en goed tempo. Goede oefeningen om zelf aan de slag te gaan.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training!
  Incompanycursus Power BI
 • Wederom een prima cursus met een uitstekende docent. Voldoende tijd om vragen te stellen waarop goed werd ingesprongen door Roy. Het geleerde op deze dag geeft weer een prima startpunt om in de praktijk mee verder te gaan. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Bedankt Jarno voor je enthousiasme, heldere en vooral goede uitleg van DAX in Power BI. Enkel al jou talloze praktische tips gaan mij ontzettend helpen. Met je uitleg van DAX ging je echt terug naar de basis, de principes achter DAX. Dit heeft mij heel veel duiding gegeven. Het opzetten van een Power BI DAX formule is plots een stuk gemakkelijker geworden! :)
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Goede uitleg, veel informatie, op een heldere manier gebracht. Fijn dat de opdrachten moeilijk genoeg waren (niet alleen maar 'klik hier, klik daar'), waardoor je thuis nog steeds weet hoe het werkt. Geeft veel inspiratie om zelf aan de slag te kunnen.
  
  Verbeterpuntje: beamer was niet goed ingesteld waardoor de projectie niet scherp was en niet altijd te zien was waarop te moeten klikken. Graag goed (laten) afstellen voor de volgende keer)
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De level 1 training is een goede introductie tot het programma, waarbij de trainer de aandacht heeft getrokken voor de mogelijkheden en toepassingen van Power BI. De basisbeginselen worden erg duidelijk zo. 
  
  Ik kijk uit naar level 2!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hele leerzame cursus. Uitdagend. Fijne manier van lesgeven. Nu is het het een kwestie van doen. 
  
  Bedankt Jarno
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Mijn verwachting was meer op de visualisaties. Maar ik heb een goed beeld van Power BI gekregen. Bedankt.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ondanks dat het online werd gegeven kon Jarno ons goed bij de leshouden. Leuke en interessante voorbeelden van Dax geoefend en de theorie daarachter.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Een uiterst waardevolle training, praktijk gericht, waar de stof op een hoog niveau wordt aangeboden. Sterke trainer, die steeds focus heeft op interactie en begrip van de deelnemers. Realistische casuïstiek, die ook handvatten biedt om in de praktijk verder uit te werken. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Prima cursus, ging soms wat snel maar dat kwam mede doordat er weinig gevraagd werd (online is er toch minder respons dan klassikaal denk ik zo).
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Een leerzame cursus om kennis te maken met Power BI. Helder uitleg en goede oefeningen. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training waarbij je een uitgebreide indruk krijgt van de mogelijkheden die Power biedt. Mooie basis om verder te gaan met power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training om de basis principes van power bi te begrijpen. Na deze training was ik in staat om power bi rapport in elkaar te zetten.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Voor een leek op het gebied van Power BI was dit een heldere training in de fundamentele basis van het programma. Na deze dag was ik in staat om mijn eigen rapportage te maken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede eerste kennismaking met Power BI. Tijdens de training (bijna) direct zelf aan de slag.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Fijne cursus, rustig en helder uitgelegd, wel even wennen voor mij om het digitaal te doen, maar dat ging verder prima.
  Tip is om bijvoorbeeld de chatfunctie te gebruiken tijdens het maken van de oefeningen, zodat je niet gehinderd hoeft te worden door het gepraat van anderen, en als je meeleest kun je er ook iets van leren. Maar snap ook dat het voor sommige vragen te lang duurt om te typen en omslachtig is. Maar chatfunctie zou iets meer gebruikt kunnen worden
  Incompanycursus Power BI
 • Ik vind het een hele leuke en leerzame training. De online training is goed bevallen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leuke, praktische training. Vol met handige tips. Er zit een logische opbouw in de training. Les tempo is ook prima.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik kan het iedereen aanrader: de summercourse PowerBI. In drie leerzame dagen op een prachtige locatie met fantastische verzorging wordt je door de mogelijkheden van PowerBI geloodst. Jarno en Roy leggen het in begrijpelijke taal uit, er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en ook het zelf doen (zelfs met extra oefeningen voor het geval je snel door de oefeningen heen bent) komt voldoende aan bod. Ik heb voldoende kennis opgedaan om daadwerkelijk binnen mijn organisatie aan de gang te gaan. De eerste rapportages zijn zelfs al gebouwd! Wellicht is een soort van terugkomdag nog een waardevolle aanvulling. Nogmaals bedankt en tot ziens bij de cursus 'Advanced DAX' die ik vast binnenkort nog bij jullie ga volgen.
  Summercourse Power BI
 • Prima cursus om inzicht te krijgen in de belangrijke fundamentals. Dit legt een goede basis voor onze toekomstige rapportages. Ik kijk uit naar de volgende! Zeer enthousiaste en meedenkende trainer! 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Het was een leerzame en goed verzorgde cursus. Voor iemand die nooit eerder Power BI gebruikt heeft is het flink aanpoten, maar de cursus geeft je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die Power BI biedt. Ook vind ik het erg fijn dat je na afloop van de cursus kan terugvallen op filmpjes met uitleg over verschillende onderdelen.
  Summercourse Power BI
 • Veel geleerd, de lesstof gaat er in hoog tempo doorheen. Duidelijke uitleg van Roy, veel aandacht voor de vragen van de diverse deelnemers. Cursusdocumentatie en oefeningen zijn zeer gestructureerd van opzet.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Nuttig en leerzaam
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prima training, goed geregeld.
  Vond de zaal wat krapjes, zou het prettig vinden men eigen laptop ernaast te kunnen zetten voor aantekeningen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Beste Dedde,
  
  Het was een interessante cursus waarbij het globale proces voor het totstandkomen van een rapport goed uitgelegd is. Door zelf te proberen ga ik hier meer grip op krijgen en dan zal ik er vast achter komen dat Fundamentals 2 ook hulp kan bieden :). Bedankt!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Heldere training met handige handvatten voor de praktijk
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Super! Veel geleerd, veel gezien, hoop dat ik het allemaal nog weet als ik het toe wil passen, maar blij met de naslagwerken! Was lekker praktisch en de oefeningen geven een goede basis.
  Incompanycursus Power BI
 • Heldere training. Trainer Jarno nam tijdens de training, naast het curriculum, ook de tijd om in te gaan op specifieke vraagstukken van cursisten.
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer bruikbare cursus. Jarno liet ons rustig zelf met Power BI werken en nadenken over welke stappen wij moesten aan volgen. Dit zorgde ervoor dat je zelf deels erachter komt welke stappen je moet nemen om het eindresultaat te behalen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Wat mij bijzonder is bevallen is de gestructureerde opbouw van de cursus. Dit voorkomt dat je het overzicht verliest. Door de vele mogelijkheden van Power BI vind ik dit een reeel gevaar voor een dergelijke cursus. Ander positief punt is de ondersteuning van deze opbouw met de documentatie.
  
  Carlos Jap-Tjong
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leuke en leerzame training. Antwoord geduldig op vragen en ook interessante andere ervaringen gehoord.
  Incompanycursus Power BI
 • Prima cursus op een fijne locatie. Goede combinatie tussen theorie en zelf opdrachten maken. De opdrachten zijn te doen maar wel uitdagend, geen saaie knoppen cursus. Heb er veel van opgestoken.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • De uitleg was heel goed.
  Uitleg van de principes van BI en vervolgens training was prima.
  Locatie was prima.
  
  We gaan ermee aan de slag.
  Groeten Jos Degens
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijke opleiding met een logische opbouw, helder gebracht door de docent.
  Grote pluspunt is dat zelf een voorbeeldrapport kan uitgewerkt worden tijdens de opleidingsdag.
  Direct toepasbaar in de praktijk!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede en praktische cursus. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Heldere uitleg, goed afgewisseld door voorbeelden en zelf oefenen. Inclusief het uitgewerkte oefenstof. Fijne docent die dicht bij de groep staat.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Goed opgezette cursus waarin eerst de grote lijn werd uitgelegd waarna er veel geoefend kon worden. Alleen door het zelf te doen, en door zelf een beetje te zoeken, maak je je dit packet langzaam "eigen". Waarschijnlijk zullen wij ook deel 2 van de cursus doen. Maar nu eerst een beetje ermee werken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een zeer nuttige en leerzame cursus. Je leert een aantal bruikbare DAX formules en visualisaties. Op naar level 3. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede online training van Dedde, prima workload voor een dag en goed aansluitend op het eerste deel!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Zeer interessante cursus en een goede aanvulling op Level 1.
  Het is overigens zeker aan te raden om Level 1 en Level 2 te doen.
  Goed werktempo onder leiding van een zeer deskundige trainer.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ontzettend leuke en inspirerende training. Normaal gesproken ben je altijd flink gaar na een dag training, maar dat was nu eigenlijk helemaal niet het geval. Het enthousiasme & kennis van Roy hielp daarin erg mee. Fijne manier van training geven!
  
  Bedankt!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Zeer leerzame cursus. Met concrete voorbeelden en heldere uitleg worden de mogelijkheden van Power BI al snel duidelijk. Ben benieuwd naar de vervolg cursus!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede basiscursus voor de beginnende Power BI-er. Geeft een goed inzicht hoe de data onder de visual-motorkap voorbereid moet worden. Daarna zelf aan de slag om de kneepjes van visuals maken te leren. Goede docent die het tempo er goed in hield.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een zeer duidelijke opleiding die goed aansluit op Level 1. Voor mij persoonlijk was Level 2 een stuk interessanter. Roy weet de materie goed en duidelijk over te brengen en geeft daarnaast een hoop bruikbare tips welke ik in praktijk ook gebruik. Level 1 en 2 geven samen meer dan voldoende handvaten om zelf rapporten in Power BI te kunnen bouwen. Wat mij betreft een aanrader!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede training met duidelijke uitleg. De opdrachten sluiten mooi aan bij het door de trainer uitgelegde onderwerp.
  Soms was het tempo aan de hoge kant.
  Incompanycursus Power BI
 • Fijne manier van presenteren, houdt de groep scherp. Heel interactief met gebruik van casus met gebruik van excel bestanden
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goed ingedeelde training onder een deskundige begeleiding.
  Daarnaast wordt er ook nog praktische tips gegeven.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Onlangs heb ik de training Power BI level 1 Fundamentals gevolgd. De training zat goed in elkaar; duidelijke uitleg en ook veel zelf oefenen. Er was voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Leuk om met Power BI te werken; over een aantal maanden ga ik de level 2 training doen, die naar blijkt samen met level 1 de basis vormt. Eerst nog wat oefenen met de kennis opgedaan in level 1.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede uitleg, ruimte voor interactie en stellen van vragen. Ik heb wel 2 punten voor verbetering:
  a) meer aandacht voor de visuele mogelijkheden om de in te laden data te beoordelen (i.p.v. uitsluitend en het al dan niet groene balkje) (edit query view options);
  b) de uitspraak 'waarom zou je 2 talen leren i.p.v. 1 (DAX)' om hiermee voorbij te gaan aan de relatief eenvoudige bewerkingsmogelijkheden in M-language. Dit laatste vind ik vooral jammer dat hiermee de cursist de veronderstelling krijgt om 'alles' op te lossen na het binnenhalen van de data (hoe complex deze ook aangeleverd kan worden vanuit de bron). 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Zeer competente docent. heeft kennis van wat hij doet en weet dit op prima wijze over te dragen aan zijn cursisten van verschillende niveau's.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Nuttig inzicht en leuk ideeën gekregen t.a.v. hoe we Power BI rapporten meer interactief kunnen maken. 
  De tempo van de training was hoog maar wel bij te houden. Het was prettig om de cursus online te mogen doen (aangezien de Corona maatregelen).
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Een fijne balans tussen instructie en toepassing. Nu ik Advanced DAX 4 heb gevolgd, begrijp ik hoe DAX-formules zijn opgebouwd en hoe ik deze dien toe te passen. De belangrijkste formules worden behandeld. Ik heb veel zin om de opgedane kennis toe te passen binnen mijn bedrijf en mooie dashboards te ontwikkelen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Goede cursus, qua inhoud en presentatie. Ook fijn om een keer een training in het Nederlands te hebben, maakt het uitleggen van lastige dingen net wat makkelijker
  Incompanycursus Power BI
 • Goede cursus met goede opbouw, toch weer een aantal aha momentjes gehad. Duidelijke opdrachten, alleen jammer dat niet alle gemaakte opdrachten in je "werk" omgeving te gebruiken zijn ivm versie verschil. Mogelijk uitvragen aan de cursisten met welke versie gewerkt wordt en de laptops van deze versie voorzien of indien mogelijk een eigen laptop meenemen en gebruiken 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goed gestructureerde uitleg van DAX formules en andere zaken. Zeer bruikbaar om gegevens te bewerken en juist weer te geven. Level 1 en 2 samen geven een goede basis om mee verder te gaan in Power BI.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Erg leuk en leerzaam om zo met PowerBI aan de slag te gaan. Online training is weliswaar best intensief maar goed te volgen. Duidelijke uitleg van Roy waarbij je tegelijkertijd zelf gedwongen wordt om na te blijven denken en keuzes te maken. Op naar level 2!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leuke training; veel informatie en handvaten gekregen om de rapportages in PowerBI te bouwen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prima vervolg op Level 1. Zorgt ervoor dat Power BI duidelijker wordt en dat je direct na de cursus aan de slag kunt met de nieuwe lesstof. De praktijkvoorbeelden zijn duidelijk.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leuke en leerzame cursus met meteen al een flinke basis voor de vervolgcursussen van Power BI. Voldoende rustmomenten en de dag vliegt voorbij. Enige kennis van relationele databases is wel gewenst. Op naar Level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima dagcursus. Fijn ook dat de trainer moeiteloos omschakelde naar Engels voor mijn collega Anil.
  Incompanycursus Power BI
 • De trainer Roy was erg enthousiast en stond voor iedereen klaar die een vraag had. Zijn energie en enthousiasme werkte aanstekelijk en hij wist hiermee een sfeer te creëren waarin men ook vragen durfde te stellen. Dat is naar mijn idee erg belangrijk bij een dergelijke training. Ik ben benieuwd naar het vervolg.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede opzet! De mix tussen uitleg en opdrachten werkte goed. Iedereen kreeg genoeg ruimte om op eigen tempo de opdrachten uit te voeren. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Wat mij betreft een erg leuke en leerzame training! Heeft voor mij een hoop verhelderd over hoe je Power BI het beste kunt gebruiken. Ook veel geleerd over de logica achter DAX, om dit goed te kunnen inzetten en hier zo veel mogelijk uit te halen. Veel informatie in korte tijd, komende periode hard aan de slag om me de materie helemaal eigen te kunnen maken.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Prima cursus
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Duidelijk, goed gestructureerd en opgebouwd cursus.
  Extra uitleg wanneer gevraagd / nodig, goed op onze vragen ingegaan.
  Nuttige casussen en referentie materiaal - waarop ik later kan terug vallen.
  Twee dagen zeker niet te veel - een "recap" van de 2de dag zou de volgende dag waardevol zijn, misschien 1 uur digitaal?
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • De training was goed alleen was de volgorde voor mij niet goed. Ik heb deze cursus gevolgd na level 1 en ik denk dat deze cursus beter tot zijn recht komt na level 2 of zelf pas na Dax. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Uitleg was goed, duidelijk. Soms ging het wel een beetje snel en dan raak je de draad kwijt. ik denk dat wanneer het echt je eerste aanraking met Power BI is, dat het dan nog best lastig is om alles te volgen.
  
  Overall goed verzorgd, goed bereikbare locatie, uitstekende lunch.
  Ik kom zeker nog terug voor de vervolg cursussen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Training Online i.p.v. klassikaal is goed bevallen (ondanks dat ik zelf alleen maar kon luisteren). Soms wel lastig schakelen tussen de oefeningen en de uitleg (af en toe te snel). Training 1 geeft mij wel voldoende handvatten of verder te gaan met de praktijk. Kijk uit naar training 2!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hele goede introductie in Power BI. Erg enthousiast geworden na deze training. Leuke afwisseling tussen theorie en praktische opdrachten. Jarno brengt de cursus met veel enthousiasme.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Logisch vervolg op de Level 1 training. Level 2 geeft de mogelijkheid om nog zo veel meer uit Power BI te halen. Heeft zeker meerwaarde.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Nuttige training waarin je echt weer een stap verder wordt geleid in de mogelijkheden van Power BI. Roy legt alles rustig en duidelijk uit en bouwt genoeg tijd in voor vragen en persoonlijke interactie. De kleine groepen werken prettig en efficient.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Een uitstekende cursus op een prachtige locatie! De lessen waren goed opgebouwd, waarbij er interactief verschillende onderwerpen werden behandeld. Ik heb nu een goede basis om lekker zelf aan de slag te kunnen gaan met Power BI.
  Summercourse Power BI
 • Super cursus en een stapsgewijze uitleg. Top! 
  Incompanycursus Power BI
 • Afgelopen week een ontzettende leerzame en vooral leuke training gehad van Jarno! Hij weet de training met veel enthousiasme en plezier te geven. Alles was goed geregeld, van lunch tot aan facilitaire zaken. Leuke opdrachten en veel nieuwe interessante dingen opgestoken. Ik kan Jarno absoluut aanraden en bij een volgende training hoop ik weer dat hij de training geeft!
  
  Ga zo door!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Interessante cursus op prima locatie.
  Een intensieve driedaagse training waarbij je een goed beeld krijgt van de vele mogelijkheden. Uiteraard moet je nadien zelf nog flink aan de bak, maar de cursus is zeker een aanrader.
  Summercourse Power BI
 • Training die je een goed inzicht geeft wat de mogelijkheden zijn binnen power BI.
  In het boekje met opdrachten zouden wat meer algemene zaken opgenomen mogen worden, zoals meest toegepaste formules, datumtabel met formules, enz.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Heel interessant als introductie op de materie!
  Bedankt!
  Inleiding Power BI
 • Goede on-hands training, prettig verzorgd door deskundige docent.
  Ook nog eens op een inspirerende plek.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goed opgezette training. Veel geleerd, zowel van de achtergronden als van de mogelijkheden.
  Dit is een programma dat je alleen kunt leren als het echt doet en dat zit voldoende in de training.
  Jammer dat het digitaal moest. Daarmee mis je je collega's om mee samen te werken en maakt het een vermoeiende dag.
  Toch complimenten!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • prima cursus, goed te volgen en heldere uitleg. Goede locatie.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Praktisch ingericht, waarin je zelf aan de slag gaat, dat is prima! IN 1 dag wordt de basis gelegd, waarbij je al aan de slag kunt met Power BI! Let op, de groep niet groter laten worden dan 10 deelnemers, zodat er voldoende individuele aandacht is voor iedereen. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Deze training voldeed volledig aan mijn verwachtingen en ik heb het aangeleerde meteen in de praktijk kunnen brengen.
  Gezellige groep op een goede locatie en een zeer kundige trainer.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Nuttige cursusdag gehad met heldere uitleg en gestructureerde opbouw. Het gelijk kort oefenen met de stof na de uitleg van de theorie werkt verhelderend. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Een prima training met een duidelijke uitleg een een vrij hoog tempo. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Fijne training . Met goede uitleg en voorbeelden om je de beginselen van Power BI eigen te maken. Kijk uit naar deel 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Heldere en duidelijke uitleg en genoeg ruimte voor vragen. 
  Je leert op een gestructureerde manier de basisprincipes die nodig zijn om op de juiste manier met DAX te kunnen werken. Daarnaast veel voorbeelden uitwerkingen tips en tricks. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Inhoudelijk > OK
  Zelf doen > OK
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer waardevolle training. De trainer weet het enthousiasme goed over te brengen en dit werkt aanstekelijk. Ik kijk uit naar de tweede trainingsdag!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima vervolg om fundamentals 1
  nu veel meer mogelijkheden voor het verbeteren van de rappoatges
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Mooie duidelijke training. Veel geleerd over design en hoe je aan het begin van een ontwerp-traject de juiste vragen kunt stellen om er later een goed dashboard uit te kunnen ontwerpen.
  Lonneke geeft op een enthousiaste en heldere manier uitleg. En laat door haar uitleg ook wat 'zien' van een effectieve werkwijze hoe je vanuit ontwerp-denken tot een effectief dashboard kunt komen.
  Special: Dashboard design voor Power BI
 • Training krijgen van een echte specialist is altijd een feestje. Veel geleerd en fijne handvatten aangereikt gekregen. Ik was vooraf wat huiverig als data-analfabeet, maar ik kan nu zeker zelf aan de slag. Dit smaakt naar meer!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Dag Jarno,
  De cursus is heel begrijpelijk gegeven en het tempo is goed. Na de cursus ben je prima in staat om een rapportage van begin tot eind op te zetten en te delen.
  Voor het zelf oefenen was wel gelegenheid maar toch iets weinig tijd ingeruimd. Daar kon je natuurlijk in de avonden nog wel wat aan doen, als je nog energie over had, en de volgende dag vragen over stellen. Positief daardoor wel is dat er veel onderwerpen konden worden behandeld die echt wel van belang zijn om een goede rapportage te bouwen.
  De verzorging en locatie was meer dan goed te noemen. 
  Alle bij elkaar een mooie en nuttige ervaring rijker. En nu flink oefenen.
  Met vriendelijke groet,
  Rob Breider
  Summercourse Power BI
 • Prima training. Goed vervolg op deel 1. Kan al veel toepassen binnen mijn werk.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ik vond het een erg sterke training die de concepten en best practices van DAX zeer helder aan het licht bracht. Ook de trainingskwaliteiten van Jarno vond ik erg sterk. Veel rake zinnen en rustig en helder overgebracht.
  Helaas merkte ik dat het niveau van de groep niet super hoog was, waardoor ik er denk ik meer had kunnen uithalen als we net iets dieper de materie in gingen. Merk dan ook nu nog steeds wel dat ik tegen bepaalde zaken aanloop. Maar ben in de basis flink voor uit gegaan. Veel dank!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Zeer nuttige kennismaking welke een snel overzicht verschaft.
  Inleiding Power BI
 • Top presentatie, geen saaie momenten gehad!
  Bij eventuele vragen de tijd om het goed uit te leggen.
  Aanrader!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Exact de training die wij zochten. Theorie maar zeker ook de praktijk. Deskundige trainer. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijke kennismaking met PowerBI en goed om de basis verder te leren. Ik kijk uit naar level 2 en evt. verder.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • To the point en praktisch uitgelegd. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Je kunt meteen aan de slag met wat je geleerd hebt. Veel praktische tips en het smaakt naar meer. Op naar Level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Interessante cursus die goed het kennisniveau van PowerBI aantoont en waar de groeimogelijkheden zitten. Cursus werd aangepast op de specifieke vragen die bij onze klanten opportuun zijn.
  Incompanycursus Power BI
 • Goede training met een duidelijke structuur en enthousiaste trainers. De eerste 2 dagen gingen wat mij betreft prima, maar de 3e dag zaten er teveel dingen in die kort werden benoemd, waardoor dat nog niet allemaal duidelijk is. Maar gelukkig weet google ook een hoop. Al met al erg tevreden over de Summer Course!
  Summercourse Power BI
 • Duidelijke uitleg, en hierdoor betere inzicht in powerbi.
  Inleiding Power BI
 • Perfecte opbouw/structuur, goed tempo, enthousiaste en duidelijke trainer.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een leerzame training van een deskundig docent. Jarno is direct en houdt het tempo er goed in. Dit is ook nodig, want er op de dag komt veel aan bod, met name de DAX functionaliteiten. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen die hij goed kan beantwoorden. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Zeer prettig verrast wat Power-BI voor mij kan betekenen.
  Daarnaast was Roy een vakkundig leerkracht, die zorgvuldig, duidelijk en op een leuke manier ons de stof eigen heeft gemaakt.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Super tevreden over de uitleg en ruimte om problemen te bespreken.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede heldere uitleg. Alle kennis om meteen aan de slag te gaan met een BI project.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prima training. Je krijgt de beginselen van PowerBi goed mee. In de praktijk toepassen met de eigen data zal nog wel een uitdaging worden, maar zeker enthousiant geworden.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik vond het een fijne cursus. Ze namen eerst de theorie door en krijgen daarna oefeningen. Ik heb genoeg informatie gekregen om nu met power BI mooie dasboard te gaan maken. Verder was alles goed verzorgd.
  Summercourse Power BI
 • ondanks dat ik al veel bezig ben geweest met Power-BI toch nog handigheden opgedaan.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik had geen ervaring met vergelijkbare visualisatie tools en heb veel van de cursus opgestoken!
  Incompanycursus Power BI
 • Prima cursus en leerzame dag gehad. Ben gelijk begonnen met het gebruik van Power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hallo Jarno, je deed het in mijn ogen erg goed. Rustig, en duidelijk het verhaal opgebouwd met goed lesmateriaal en aansprekende voorbeelden. Ook veel aandacht voor de vragen van de cursisten. Dit heeft mij goed op weg geholpen, nu ben ik aan zet.
  Summercourse Power BI
 • De cursus was inhoudelijk een prima start om te leren werken met Power BI. Diversiteit en samenstelling van theorie en praktijk was prima. Handige tips en nice to knows waren mij aangerijkt. Het visualiseren stuk mocht van mij wel iets korter en meer op de bijzonderheden en things to know zitten. Verder vond ik het uitermate storend dat er deelnemers zijn die zich niet of nauwelijks hadden voorbereid. Systemen die niet werken en volgens mij geen idee hadden waar ze nu in beland waren. Ik had dan ook het gevoel dat dit de te behandelen stof te kort heeft gedaan. Verder werd aangegeven dat er werkformulieren met stapels gedrukt klaar liggen, terwijl we in een digitale omgeving werken. De stancils / werkbladen zouden mijn inziens naadloos moeten aansluiten op het nu. Formulieren die ter voorbereiding zijn meegestuurd in PDF kunnen door de academy gerefined worden en de grootste veranderingen aanpassen alvorens deze worden toegestuurd.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede cursus om te starten met PowerBI. Veel geleerd mede door de goede opdrachten. Enthousiaste docent!!
  Incompanycursus Power BI
 • Geleerd om calculated measures/columns te maken, verder nog enkele bruikbare tips ontvangen over layout mogelijkheden. Het had echter van mij wat meer de diepte in mogen gaan. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prima training met een duidelijke uitleg, goede verhouding tussen praktijk en theorie. De cursus Level 1 is een goede basis voor een start met Power BI. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hele fijne cursus met praktische, waardevolle inhoud. De uitleg wordt ook erg leuk gegeven :)
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Goede uitleg van de theorie in de cursus. Met de geleerde principes kun je na deze 2 dagen echt zelf aan de slag, zodat je niet meer wat aan het proberen bent, maar ook echt snapt waarom en hoe je een bepaalde formule moet opbouwen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Trainer Dedde Smid.
  
  Vanaf het begin zorgde Dedde voor een ontspannen en leerzame training. Ondanks zijn kennis van PowerBi gaf hij ook mooi praktijkvoorbeelden. Het was duidelijk en helder. Dank voor deze training. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een goede training waarin duidelijk de verbanden binnen de verschillende onderdelen van Power BI worden uitgelegd. De trainer is duidelijk iemand die zelf de nodige ervaring in de praktijk heeft opgedaan. Op naar level 2 !
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De Summercourse is een intensieve, maar zeer goede en praktische cursus Power BI! De trainers zijn inhoudelijk sterk en weten alles ook nog duidelijk en prettig uit te leggen. In deze combinatie brengen zij in relatief korte tijd een schat aan kennis, tips en trucs over op de groep. Het inlevingsvermogen is groot, net als de toepasbaarheid in de praktijk. De uitleg wordt ondersteund door veel bijpassend oefenmateriaal, waarbij de trainers goede begeleiding geven. Ook de voortreffelijke organisatie op locatie met uitgebreide lunch en goed verzorgde pauzes dragen bij aan de ervaring. Al met al een waardevolle introductie in de wondere wereld van Power BI. De mogelijkheden zijn legio, nu is het een kwestie van zelf doen!
  Summercourse Power BI
 • Erg heldere en leerzame cursus, prima start met Power BI!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima cursus. Veel kennis verzameld. Zeer nuttig.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Roy weet de materie enthousiast over te brengen. Dit maakt dat de training boeiend blijft en je de aandacht blijft vasthouden. PowerBI is een erg veelzijdig pakket dat zelfs maandelijks een nieuwe versie uitkomt. Roy is erg hulpvaardig gedurende de training en tijdens de oefeningen die tijdens de sessie worden uitgevoerd. Bovendien wordt niet alleen naar 'de trucjes' gekeken, maar vooral ook naar de achterliggende gedachtes en structuren van een PowerBI model. Ik heb wederom veel geleerd, al blijft het zaak om het geleerde in de praktijk te blijven toepassen. Samenvattend kan ik Roy / Power BI Academy van harte aanbevelen aan eenieder die met dit mooie pakket aan de slag wil (of verdieping nodig heeft)!
  Power BI Level 2 Fundamentals