Klanten over...

 • Je krijgt basis inzicht in de mogelijkheden, vanuit hier is er interesse gewekt om ermee te gaan testen. 
  Inleiding Power BI
 • Over de inhoud van de cursus ben ik zeer tevreden. Wel vind ik het niet goed dat je zelf na bijna 2 uur achter elkaar door gaan om een pauze moet vragen. Maar mogelijk komt dit doordat we een zeer enthousiaste cursusleider hadden. 
  Er wordt gezegd dat voorkennis over power BI niet nodig is, maar ik denk dat het toch wel handig kan zijn. Want kreeg wel het idee dat ik alle knoppen snel kon vinden en daardoor leek hij soms af en toe wat te snel door sommige stof heen te gaan. 
  Maar inhoud cursus was top, erg leerzaam. Op naar deel 2
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima training, het was wel behoorlijk intensief.
  Heel veel informatie in een cursusdag.
  Kennis van Excel en eventueel Access is toch echt wel een voorwaarde.
  We gaan er mee aan de slag, en mochten er nog vragen zijn, maken we graag gebruik van het aanbod voor ondersteuning.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Mogelijkheden van het pakket werden goed uitgelegd. Vraag me wel af hoe het pakket reageert met minder gestructureerde data van ca. 1 miljoen records. Vragen werden met veel geduld beantwoord en 
  de uitleg was duidelijk. 
  Incompanycursus Power BI
 • Een verhelderende en duidelijke training, precies de informatie waar ik naar op zoek was om aan de slag te gaan met PowerBI. Goede verhouding tussen theorie en praktijkopdrachten. Heeft mijn enthousiasme aangewakkerd om me verder te verdiepen in powerBI
  Incompanycursus Power BI
 • Locatie: 8
  Voorzieningen: 8
  Docent: 10
  - kon hele dag boeien
  - was de materie meester
  - zorgde voor een goede sfeer
  
  Aspen randvoorwaarden: 6
  - onduidelijk wat Aspen wil met PowerBI
  - Toegang tot applicatie is 1, toegang tot data is nog niet geregeld
  
  Ik kan morgen mijn werk anders doen: 8 van 10
  - ja ik snap in 1 dag de fundamentals van PowerBI
  - ja ik begrijp de meerwaarde t.o.v. xls/pivottable/...
  - ja ik weet wat ik intern moet doen om mijn datasets te krijgen
  Incompanycursus Power BI
 • Door de toegankelijkheid van Power BI/DAX kun je zelf al snel aan de slag maar al snel probeer je maar iets en ben je blij als je verwachte resultaat op het scherm verschijnt. Met deze cursus leer je de principes van de DAX-taal en leer je hoe je in de praktijk te werk gaat. Het resultaat is daarmee geen toevalstreffer meer maar de compromisloze waarheid. In de organisatie minder sexy dan de hippe visuals maar laten we eerlijk zijn, het gaat ook om de inhoud. Na twee dagen cursus is de staartijd naar mijn scherm al flink afgenomen en ben ik termen als “Waarom?” en “Hoezo?” al bijna vergeten.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • waardevolle training voor een beginner. 
  eindopdracht 13 vind ik erg lastig om te vervullen, en er is geen antwoord te vinden waardoor je verder kan.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijke uitleg, ontspannen. Trainer nam de tijd voor alle vragen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Het was voor mij een opfriscursus en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Heb een goed inzicht gekregen in Power BI
  Incompanycursus Power BI
 • Ik heb dit als een goede training ervaren en het is een aanrader voor iedereen die zijn eerste stappen met DAX zet of gezet heeft. De complexiteit van DAX werd door Jarno Visser teruggebracht naar een 3-tal, goed hanteerbare basisprincipes en praktische tips. Met die principes zijn veel voorkomende vraagstukken goed op te lossen. I.v.m. Covid-19 werd de cursus online gegeven. Het was duidelijk goed voorbereid en leidde in de uitvoering niet tot praktische problemen. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Zeer goed training, duidelijk, goed tempo, direct aan de slag na de training.
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer praktische en goede training waarin precies de onderwerpen aan bod komen waar je zelf nooit op- en uitkomt als je zelf aan het ontdekken gaat, maar waarmee je meteen een hele professionele rapportage kunt maken.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Ik vond het een super prettige cursus. De docent is professioneel, duidelijk, vriendelijk, staat open voor vragen. Het was een leuke en leerzame dag.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Praktische training met goede mix tussen theorie en hands-on opdrachten.
  module 1 gaat over de basis. Deze module borduurt daar op voort. 
  De mogelijkheden en toegevoegde waarde van DAX is enorm. Eenvoudig toe te passen, maar zonder deze training zou je het niet snel zelf bedenken. De eerste meting heb ik direct in mijn eigen model ingevoegd.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leuke en leerzame training. Roy heeft veel kennis van Power BI en kan enthousiast en duidelijk uitleg geven.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede training met een duidelijke structuur en enthousiaste trainers. De eerste 2 dagen gingen wat mij betreft prima, maar de 3e dag zaten er teveel dingen in die kort werden benoemd, waardoor dat nog niet allemaal duidelijk is. Maar gelukkig weet google ook een hoop. Al met al erg tevreden over de Summer Course!
  Summercourse Power BI
 • Geleerd om calculated measures/columns te maken, verder nog enkele bruikbare tips ontvangen over layout mogelijkheden. Het had echter van mij wat meer de diepte in mogen gaan. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prima training. Opties en Voordelen van power bi duidelijk gemaakt. Toepassing zeker nu door mij aan te geven. Invulling en opzet van de rapportage zal nog wel oefening en ondersteuning (van mij) vragen.
  Deze zal ik waarschijnlijk intern kunnen vinden; maar waar nodig doe ik nog graag een beroep op jullie.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer interessant en heb veel waardevolle informatie opgedaan. Ik kijk positief terug naar de cursus v.w.b. de opbouw, de uitleg en de geboden hulp tijdens de cursus bij zowel level 1 als 2.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Een interactieve en interessante training, waardoor je als beginner op een prettige manier kennis maakt met Power BI. Ik heb heel veel gehad aan de online filmpjes die ik na afloop van de training doorgestuurd kreeg, je kunt wel merken dat ze veel ervaring hebben met het (online) trainen!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima cursus waar ik veel van geleerd heb, maar af en toe ook wel boven mijn pet ging :-) en daarnaast een prettige sfeer en locatie.
  Summercourse Power BI
 • Heel leerzame training! Jarno heeft enorm veel kennis van (en plezier in) PowerBI, wat terug te zien is in zijn manier van training geven. De theorie overbrengen gebeurt heel helder en luchtig, waardoor het leuk is en de stof behapbaar en goed te volgen is. De training is in kleine groepen en lekker interactief, er is veel ruimte voor vragen/extra uitleg e.d. De oefeningen zijn uitdagend en worden zowel individueel als klassikaal uitgewerkt (net wat de wens is). Kortom, veel geleerd, nu zelf verder oefenen :-)
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • leuke korte training
  ik ben er achter gekomen dat Powerview, Power Map, etc. binnen Excel mij voldoende informatie geeft in mijn situatie. Dat maakt een Power BI cursus op dit moment niet noodzakelijk.
  Inleiding Power BI
 • Op 11 december 2018 de Power BI level 2 training gevolgd bij docent Jarno Visser. De level 1 cursus was door mij in de voorgaande week gevolgd. De level 2 training vormt een verdieping op de opgedane kennis van level 1, met speciale aandacht voor het importeren van diverse soorten databronnen en het gebruik van DAX-functies. Met name dit laatste onderdeel was een vrij pittig onderdeel en de beschikbare tijd in de cursus was voor mijn gevoel helaas onvoldoende om het gebruik van DAX-functies goed onder de knie te krijgen. Wellicht dat level 2 daarom 1,5 dagen zou moeten duren, zodat een volle dag besteedt kan worden aan het gebruik van DAX-functies. Dit zou ik als verbeterpunt willen meegeven aan de academy. Verder weer een nuttige dag gehad.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Dit was de 4e training bij PowerBI Academy. Hoge kwaliteit, fijne deskundige trainers. Écht hands-on. Deze training maakte de cirkel rond. Niet alleen klikken maar ook begrijpen wat er onder water gebeurt maakt alles zoveel duidelijker. Ik ben fan! Als je een training zoekt zonder overbodige ballast maar waarin je in een aantal dagen alle info krijgt om fantastische rapporten te bouwen is Power BI Academy een aanrader!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Zeer interessant om de mogelijkheden in twee dagen te zien. De uitleg is goed gestructureerd en wordt op een goede manier opgebouwd. Ik wordt door Jarno uitgedaagd om hiermee aan de gang te gaan met mijn eigen dataset. 
  Het was dus een erg leerzame cursus.
  
  Beankt Jarno.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • De training was boven verwachting.
  goede praktijkopdrachten met bijbehorende data om met Power bi te kunnen starten.
  Duidelijke uitleg. Vooral van tevoren laten zien wat voor soort opdracht we gaan maken, daarna zelf de opdracht maken en dan nog even een herhaling van de opdracht. Super!!
  De theory welke tijdens de training is uitgelegd, maakt het duidelijk, hoe Power-bi de data verwerkt, wat bijdraagd aan het effectief gebruik van Power-bi
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Erg nuttig training en alle extra vragen werden goed beantwoord door Jarno. Erg leerzaam!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hi Jarno, 
  Cijfer 9 voor de training! Overal heb jij wel een antwoord op, wat aangeeft dat je diepgaande kennis hebt van PBI. Level 3 is perfect voor wat handige tips voor visualisaties en het centraal stellen van de gebruikers. PBI gaat pas echt open voor je zodra je DAX leert, dus ik kijk uit naar de trainingen volgende week. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • OP een zeer mooie locatie gedurende 3 dagen heel veel geleerd over Power BI. Twee bevlogen trainers die geen moeite te veel was om de groep cursisten net zo enthousiast te maken over Power BI als ook zij zelf zijn. De training is zeer gestructureerd opgebouwd waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende leerstijlen en er een goede afwisseling is tussen theorie en praktijk. Nu het geleerde nog in praktijk brengen! Training is echt een aanrader voor organisaties die van verantwoorden naar sturen willen gaan. 
  Summercourse Power BI
 • Great lesson on PowerBI.
  Incompanycursus Power BI
 • Het was leuk deze cursus te volgen, weer veel dingen gehoord en gezien. Daarbij ook weer lekker veel voorbeelden en het lesboek wat ik nu heb, hier heb ik de vorige keer ook veel info uit gehaald. Ik vind het mooi om te zien hoe enthousiast en rustig je uitlegt. Voor mij is het vooral belangrijk om elke keer weer van uit de basis te denken, ik zoek altijd direct naar de oplossing. Als de markt weer aan trekt, zou ik over een jaartje misschien nog wel een keer een opfris cursus willen hebben.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Zeer leerzame en praktische cursus door enthousiaste en kundige docent. Een aanrader!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Praktisch toepasbaar, relevante oefeningen en een kundige trainer. De Level 2 training heeft me een stap verder gebracht, met Power BI.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goed opgezette training voor een 1-daagse training waarin veel stof behandeld moet worden. Ik weet in ieder geval wat ik met Power BI kan, wil en ga doen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training met duidelijke uitleg over de structuur van Power BI en de verschillende onderdelen. Dit deel was voor mij erg waardevol.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Power BI Level 1 legt een prima basis voor een gerichte start met Power BI. Cursus met een goede inhoud, gegeven door een vakkundige trainer.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een goede training waarin duidelijk de verbanden binnen de verschillende onderdelen van Power BI worden uitgelegd. De trainer is duidelijk iemand die zelf de nodige ervaring in de praktijk heeft opgedaan. Op naar level 2 !
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Cursus waarbij je veel zelf oefeningen doet. 
  Waarbij bij level 1 alles nog stap voor stap werd uitgelegd in de oefeningen, is dat hier niet meer het geval. Voordeel daarvan is dat je tegen zaken aanloopt die vervolgens worden uitgelegd en die je daarna ook niet meer vergeet.
  Weer veel opgestoken van de cursus en zin om ermee aan de slag te gaan!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Bedankt voor de cursus Jarno. Echt een aantal hele interessante functies geleerd die ik nog niet tegen was gekomen en je hebt me echt nieuwe inzichten gegeven hoe een rapport er uit moet zien.
  
  Binnenkort de baas maar eens vragen of ik het volgende level ook mag doen!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Hoi Roy, ik vond de online training prima. Echter mis dan wel het "sparren" met klasgenoten. Ik zou zelf nog graag zien dat ik een keer mee kan doen in een live training op locatie. Zeker het tweede gedeelte van de training ging best snel. Vragen stellen vond ik ook wat lastiger in deze setting en je bent afhankelijk van de wifi e.d. die je thuis hebt. (in mijn geval was die niet altijd helemaal top) Dus graag zou ik nog uitgenodigd worden voor een live training op locatie. Dank je wel. Gr .Gaby
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Mooie op maat gemaakte cursus met genoeg diepgang. Heldere uitleg en genoeg voorbeelden.
  Incompanycursus Power BI
 • Een prima en duidelijke uitleg van de typische aspecten van Power BI. Geeft een uitstekend startpunt voor verdere toepassing en verdieping van het getoonde.
  Inleiding Power BI
 • uitstekende cursus waarbij de aandacht voor de basis zeker gaat helpen om de analyses in powerBI goed te presenteren. Met name de kijk op navigatie vindt ik zeer waardevol.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Level 2 was meteen een stuk pittiger dan Level 1, maar Jarno neemt je aan de hand en legt alles rustig uit. Op deze manier ga je na een dag echt naar huis met het gevoel daadwerkelijk iets bijgeleerd te hebben.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Cursus was erg leerzaam, geeft je de feeling welke je in de controle nodig hebt om te begrijpen wat er achter de visuals zit en een betere inhoudelijke controle uit te voeren. Stukje commercialiteit(licenties, prijzen etc.) minder interessant voor de controle praktijk. Dit zou ik vervangen(voor de doelgroep) door een stukje troubleshooting dan wel oefenen met complexe visuals zoals in gebruik bij de controle.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • DAX is heel interessant. Wanneer je vastloopt, weet Jarno het goed uit te leggen, waardoor je vervolgens alsnog begrijpt wat je aan het doen bent. Blij dat ik deze cursus heb gevolgd.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Good course with clear instructions. The pace was too fast at some points, and too slow at others. My suggestions are: provide name cards for clear communication, provide a list of attendees with email addresses for networking purposes, and check after each section that everyone understands and that the pace is appropriate. Sometimes it felt that there wasn’t enough time for people to ask questions and get good answers, but then we finished an hour earlier. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijke uitleg betreffende de lesstof en vooral veel ruimte om zelf te experimenteren.
  Via de Webinar was goed te doen en vooral ook voldoende ruimte voor persoonlijke vraagstukken.
  Genoeg lesstof om zelf aan de slag te gaan en op naar Deel 2
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training met veel direct toepasbare tips!
  Aanrader voor iedereen die wat "extra's" uit Power-BI wil halen!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Degelijk goede cursus met veel resultaat. Meerwaarde voor onze organisatie. Aanbevolen bij veel collega's. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leerzaam, het tempo ligt hoog. Goede uitleg van Dedde. Prima cursus! Online is wel anders dan klassikaal. Blijft lastig om én goed te luisteren én te schakelen met je eigen schermen. Denk dat ik wel gebruik ga maken van de optie om, als dit weer mogelijk is, het nog een keer klassikaal te doen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Zeer prettig verrast wat Power-BI voor mij kan betekenen.
  Daarnaast was Roy een vakkundig leerkracht, die zorgvuldig, duidelijk en op een leuke manier ons de stof eigen heeft gemaakt.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goed training. veel inzichten in wat je met power BI kan.
  Meteen ideen op het werk toegepast. Zin in deel 2
  Mocht van mij nog wel wat meer tempo
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hoi Jarno en Roy,
  Hartelijk dank voor een super leerzame cursus.
  Ik heb hier veel van opgestoken en weet zeker dat dit zeer waardevol gaat zijn voor ons bedrijf.
  Summercourse Power BI
 • Fijne training, veel geleerd!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leerzame cursus met een fijne afwisseling tussen uitleg en oefenen. Een hoog tempo wat maakt dat je bij de les moet blijven en een hoop praktisch toepasbare informatie. Het naslagwerk om ook na deze 3 dagen nog eens op een rustig moment terug in de materie te duiken is geweldig. Deze summercourse nodigt uit om met Power BI aan de slag te gaan!
  Summercourse Power BI
 • Prettig, doelgericht, inhoudelijk sterk. 
  
  Aantal van ons gaan ook voor level 2. 
  Incompanycursus Power BI
 • Korte duidelijke uitleg waardoor je zelf snel aan de slag kan én Power BI kan ontdekken!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Deze cursus sluit perfect aan bij de eerste twee. Na het volgen van deze cursus kun je van een rapport écht een mooi, dynamisch verhaal maken. Jarno is een zeer deskundige trainer die dit alles duidelijk en met veel enthousiasme kan uitleggen aan de hand van heldere voorbeelden. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Prettige training gehad van Roy. Enige nadeel was dat ik zelf al in BI gedoken was, hierdoor was Fundamentals level 1 voor een groot deel al bekend of deels bekend bij mij. Desalniettemin nog zeer bruikbare tips meegekregen uit level 1. Over 2 weken level 2 ingepland. 
  
  De groep was maar 5 personen, dit heb ik als zeer prettig ervaren.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De trainer is erg enthousiast en professioneel. De verkregen kennis kan je gelijk toepassen in de praktijk. Op naar de volgende cursus. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Exact de training die wij zochten. Theorie maar zeker ook de praktijk. Deskundige trainer. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Interactieve en gedegen training, waar veel ruimte was voor eigen inbreng en vragen. Praktijkgericht door direct zelf aan de slag te gaan. Zo beklijft een en ander toch beter! Het enthousiasme van de trainer hielp daar ook erg bij.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik had me ingeschreven voor de klassikale training, maar door de corona is deze online gegeven. De uitleg was helder, goede oefeningen, tempo was prima. Ik ga me na even geoefend te hebben, inschrijven voor level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik vond het erg duidelijk en doordat je zelf aan de slag gaat blijft het ook beter hangen.
  Prima training. Ik kan m echt aanbevelen.
  Incompanycursus Power BI
 • Mooi begin om wegwijs te geraken in power BI.
  Snap nu hoe de structuur in elkaar zit.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Was een heldere uitleg in een goed te volgen tempo. Na 1 cursusdag al in staat een mooie rapportage samen te stellen
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • prima training. duidelijk en zelf doen is okay!
  Incompanycursus Power BI
 • Duidelijk, en direct bezig zijn past mij goed. Een mooi begin
  Incompanycursus Power BI
 • Heel duidelijk 👍
  Inleiding Power BI
 • Fijne training, goed en helder uitgelegd. Ook online zeer goed te volgen. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede cursus met heldere opdrachten om aan de slag te gaan met Power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer interessant en ondanks dat ik al enige tijd met Power BI werk, heb ik toch een aantal handige tips en trucs geleerd. 
  Incompanycursus Power BI
 • Ik heb de cursus als een verrijking ervaren! De kennis van PowerBI die ik tijdens de Advanced Reporting en DAX modules heb opgedaan heb ik direct toe kunnen passen in mijn werk. Verder is Jarno geduldig en geeft hij op duidelijke wijze uitleg.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Goede op praktijk gerichte training waarin de mogelijkheden van PowerBi verder worden belicht en je deze gelijk kunt oefenen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Mijn verwachting was meer op de visualisaties. Maar ik heb een goed beeld van Power BI gekregen. Bedankt.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Adhv een goede en enthousiaste instructeur in hoog tempo door de verschillende functionaliteiten van Power BI. Niveau sluit goed aan bij het kennisniveau van de cursisten (wel ervaren met het maken van rapportages, maar niet met het gebruik van dit programma). Nodigt uit tot verdere verdieping in de materie.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Erg leerzame dag. Goede uitleg en genoeg ruimte voor vragen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijke uitleg, veel tips. Zeker mogelijkheden om te gebruiken, nu alleen nog de tijd vinden om er mee aan de slag te gaan.
  Incompanycursus Power BI
 • Een uiterst nuttige, prettig gegeven cursus die onmisbaar inzicht geeft in de onderliggende principes van de DAX taal en toepassing daarvan in vele voorbeelden aangevuld met tips. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Goede cursus met goede opbouw, toch weer een aantal aha momentjes gehad. Duidelijke opdrachten, alleen jammer dat niet alle gemaakte opdrachten in je "werk" omgeving te gebruiken zijn ivm versie verschil. Mogelijk uitvragen aan de cursisten met welke versie gewerkt wordt en de laptops van deze versie voorzien of indien mogelijk een eigen laptop meenemen en gebruiken 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer nuttige introductie in een zeer krachtige tool.
  Inleiding Power BI
 • Praktische en motiverende cursus. Diverse puntjes die langs kwamen in de cursus kon ik direct in de praktijk gebruiken. Andere kan ik gebruiken om intern collega's te motiveren om ook met PowerBI aan de slag te gaan zodat ze zélf dashboards etc kunnen maken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Dedde is een trainer die veel rust uitstraalt en de moeilijkste punten makkelijk uit weet te leggen. Zelfs bij gebruikers waarbij het niveau nog een paar stapjes achterloopt. Erg tevreden hoe hij de stof heeft overgebracht en kan het aanbevelen! Het heeft mij gestimuleerd om verder te gaan met Power BI en heeft me nieuwe inzichten gegeven. Met name DAX ga ik nog eens goed in duiken. Bedankt! 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Duidelijke, praktische training van Dedde om een goede basis te leggen voor Power BI. De online training met een groep van 10 personen werkt prima. Er is ruimte om vragen te stellen. Ik ben benieuwd naar level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training, aanrader. Duidelijk, gestructureerd en enthousiast gebracht door een kundige trainer.
  Ik ben fan, op naar Level 2!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Cursus geeft goed beeld van PowerBI en is een prima opstap voor verdere verkenning en werken met PowerBI en voldeed aan de verwachtingen. Gebruik van twee leraren voor verschillende onderdelen is prettig voor de afwisseling en beiden geven op prima manier les. De tips (do's and don'ts) zijn waardevolle aanvulling en hulp bij de opdrachten is goed. De locatie en voorzieningen zijn uitstekend. De pauzes en lunchbreak zouden wat korter mogen zijn en de klassikale uitleg van de uitwerkingen van de opdrachten gaat soms wat snel. 
  Summercourse Power BI
 • Leuke en leerzame cursus met meteen al een flinke basis voor de vervolgcursussen van Power BI. Voldoende rustmomenten en de dag vliegt voorbij. Enige kennis van relationele databases is wel gewenst. Op naar Level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Interessante en interactieve hands-on training. Het tempo ligt hoog genoeg om veel stappen te kunnen maken maar is desondanks goed te volgen. Een aanrader als je aan de slag wilt gaan met PowerBI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijk uitleg met company related examples. Roy was geduldig en meedenkend. We kijken uit naar de vervolg training! 
  Incompanycursus Power BI
 • Goede training met duidelijke opzet. En prettig om in vogelvlucht overal langs te gaan (b.v. hoe de belangrijkste visualisaties werken) of tips and tricks die je kunt toepassen in de query. 
  Het ging ook niet te snel waardoor ik genoeg tijd had om aantekeningen en printscreens te maken om zo straks alles rustig erbij te pakken en na te lezen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik heb Power BI op een prettige manier leren kennen m.b.v. deze basistraining. Alles zat erin, interactief, voldoende diepgang en tips & trucs. Op naar de volgende training.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Het was een leerzame en goed verzorgde cursus. Voor iemand die nooit eerder Power BI gebruikt heeft is het flink aanpoten, maar de cursus geeft je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die Power BI biedt. Ook vind ik het erg fijn dat je na afloop van de cursus kan terugvallen op filmpjes met uitleg over verschillende onderdelen.
  Summercourse Power BI
 • Wederom een goede cursus gehad. Eerste insights van DAX zijn toch super relevant, ondanks dat het in het beginsel Chinees lijkt :)
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • mooie aanvulling op deel 1 en 2. ook de dax formules voor visualizatie zijn interessant, maar vergt "omslag" in denkwijze (tov excel)
  
  een tip: de documentatie is nederlands heft screenshots van nederlandse PowerBI applicatie. misschien ook de engels-talige screenshots toevoegen… maakt t voor de deelnemers met een engelstalige PowerBI iets makkelijker om te volgen :)
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • De demonstraties in de twee dagen zijn goed opgebouwd om stap voor stap te begrijpen wat er gebeurt: Erg prettig. Ook de interactie tussen docent en studenten was prima: er was ruimte voor extra toelichting /verdieping.
  De stof is tamelijk pittig. Op het moment zelf goed te begrijpen maar achteraf lastiger te reproduceren. 
  De cursus is een prima basis maar er is veel oefening nodig om DAX onder de knie te krijgen. Voor dat laatste zou het handig zijn om wat meer nuttige "links" en tips te krijgen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Leuke workshop om samen met onze mensen te doen. Power BI is onderdeel van ons O365 pakket en nu weten we er beter gebruik van te maken!
  Incompanycursus Power BI
 • Jarno kan ontzettend leuk en boeiend theorie overbrengen. Op een interactieve, humoristische en vooral leerzame manier heeft hij nieuwe inzichten gegeven over hoe je de DAX taal moet interpreteren vanuit verschillende visies en hoe we de DAX taal kunnen leren. Ik raad iedereen deze cursus aan mocht je vervolgstappen willen maken in de DAX taal i.c.m. Power BI.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Heldere uitleg, prettige trainer. Meteen hands-on. De vaardigheid moet echt komen van het gebruiken van de opgedane kennis. Ik kijk uit naar de level 2!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede en duidelijke cursus, als de rest van dezelfde kwaliteit is zijn het absolute aanraders, Bedankt Atak
  Inleiding Power BI
 • (Nog) meer hands-on dan training deel 1. Goede oefeningen die maken dat je echt moet nadenken wat je doet, met voldoende herhaling zodat het ook beklijft. Heb het gevoel dat dit een goede basis geeft om zelf aan de slag te gaan met PowerBI.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prima basistraining die voor alle deelnemers goed te volgen was. Goed tempo en genoeg ruimte om zelf uit te proberen aan de hand van voorbeelden. Een kort naslagwerk met de belangrijkste tips & Tricks zou welkom zijn.
  Incompanycursus Power BI
 • De training verliep een stuk beter dan de training van Level 1 op 4-9-20 (windows update probleem). Het is nog heel nieuw en ik merk dat ik nog de nodige "vlieguren" moet maken om PowerBI eigen te maken, maar dankzij de trainingen heb ik er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Enthousiast, goede en duidelijke uitleg. Mooie lokatie.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Geweldige cursus. Veel geleerd. Jarno neemt echt de tijd om uit te leggen en je uit te dagen. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Goede en duidelijke presentatie. Wellicht meer gebruik maken van de opdrachten. Hier leer je namelijk het meeste van.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik vind de uitleg erg duidelijk en ben er zeker wijzer van geworden.
  Ik ga me beraden op een vervolgtraining of trainingen.
  Inleiding Power BI
 • Hele fijne uitleg. Hij zorgt ervoor dat iedereen binnen de groep het begrijpt en er zijn fijne cases om mee te oefenen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Onderwerpen duidelijk uitgelegd. Veel waardevolle informatie gekregen.
  Cusrsusmateriaal met bijbehorende uitleg goed te gebruiken als naslagwerk.
  Het is nu zaak om te oefenen en de opgedane kennis in de praktijk te brengen en je eigen te maken.
  Samenvattend: Zeer tevreden
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Prima cursus, met voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk. Jarno legt de stof allemaal prima uit, zonder langdradig te worden.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een leerzame kennismaking met Power BI. Wat de mogelijkheden zijn maar ook de valkuilen. De Trainer Dedde kan het enthousiasme van alle mogelijkheden binnen BI goed naar andere cursisten & mij overbrengen. 
  
  Power BI geeft ook veel mogelijkheden in een productieomgeving waar ik werkzaam ben. Waarschijnlijk na het oefenen & herhalen deel 2 gaan volgen. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede en snelle introductie van de basics. De cursus lijkt er vanuit te gaan dat ik Power BI al heb geïnstalleerd, wat niet het geval was. Ik heb meer uit de cursus gehaald door de oefeningen zelf na te spelen. Overigens was daarbij het initiële formaat van de geïmporteerde data niet altijd gelijk aan de voorbeelden.
  Inleiding Power BI
 • Leuke en interessante curus! Jarno heeft er veel verstand en legt het op een prettige manier uit. Je gaat zelf veel aan de slag tijdens de cursus om de basis van Power BI onder de knie te krijgen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Perfecte aanvulling op Level 1. Duidelijke uitleg van met name het Dax stuk. Erg leerzaam!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Het was een goede training, met heldere uitleg van beide trainers. De snelheid waarmee de stof wordt aangeboden sluit goed aan bij de kennis en het niveau van de groep.
  Ik heb echt het gevoel dat ik met deze training een brede basis heb gelegd om Power BI vaker en beter te gebruiken.
  Summercourse Power BI
 • Inhoudelijk > OK
  Zelf doen > OK
  Incompanycursus Power BI
 • Het was zeer leerzaam. Tempo was goed en veel geleerd. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Fijne praktische insteek van de cursus, waardoor de theorie gelijk goed toepasbaar is in de praktijk en dus erg nuttig. Daarnaast op een goed tempo een duidelijke uitleg van Power BI.
  Summercourse Power BI
 • Jarno heeft niet alleen uitgelegd hoe DAX functies werken, maar vooral waarom bepaalde DAX functies moeten gebruikt. 
  Daarnaast legt Jarno heel goed uit welke aanpak het beste werkt, waardoor je ook in staat bent om complexere berekeningen en filteringen met DAX te maken.
  Door alle cursussen te volgen heb ik nu alles wat ik nodig heb om mijzelf verder te ontwikkelen als BI consultant.
  Jarno bedankt voor de heldere en praktische uitleg die ik van jou en jouw collega heb gekregen!!
   
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Praktisch ingericht, waarin je zelf aan de slag gaat, dat is prima! IN 1 dag wordt de basis gelegd, waarbij je al aan de slag kunt met Power BI! Let op, de groep niet groter laten worden dan 10 deelnemers, zodat er voldoende individuele aandacht is voor iedereen. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hele toegankelijke cursus, gegeven door een zeer ervaren docent (Maaike) die het ontzettend goed kon uitleggen! Ik heb echt ontzettend veel geleerd en werd gelijk enthousiast om het in de praktijk te gaan toepassen. Want door deze cursus zie ik ineens heel veel mogelijkheden! 
  Incompanycursus Power BI
 • De trainer geeft op een bevlogen wijze invulling aan onze eerste kennismaking met BI. Je word vooral gestimuleerd zelf aan de gang te gaan met een diversiteit aan praktijkoefeningen. De training enthousiasmeert je over de ontelbare mogelijkheden van Power BI en om dit in de praktijk te gaan brengen. 
  Incompanycursus Power BI
 • Informatieve training, lekker hands on. Veel geleerd.
  
  Ben wel benieuwd naar het "gevorderde" deel
  Incompanycursus Power BI
 • Uitstekend georganiseerd! Erg goede trainer!
  Incompanycursus Power BI
 • Goed ingedeelde training onder een deskundige begeleiding.
  Daarnaast wordt er ook nog praktische tips gegeven.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leerzaam en duidelijk uitleg. Ik had geen last van dat het digitaal was in plaats van klassikaal
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Dag Jarno,
  De cursus is heel begrijpelijk gegeven en het tempo is goed. Na de cursus ben je prima in staat om een rapportage van begin tot eind op te zetten en te delen.
  Voor het zelf oefenen was wel gelegenheid maar toch iets weinig tijd ingeruimd. Daar kon je natuurlijk in de avonden nog wel wat aan doen, als je nog energie over had, en de volgende dag vragen over stellen. Positief daardoor wel is dat er veel onderwerpen konden worden behandeld die echt wel van belang zijn om een goede rapportage te bouwen.
  De verzorging en locatie was meer dan goed te noemen. 
  Alle bij elkaar een mooie en nuttige ervaring rijker. En nu flink oefenen.
  Met vriendelijke groet,
  Rob Breider
  Summercourse Power BI
 • Mooie basis om mee te beginnen. Lekker tempo. Persoonlijk hou ik van beetje uitleg en dan gelijk zelf oefenen. Deze mengverhouding is in deze training prima. Op naar Level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijke uitleg, fijn dat er goed voorbereide oefeningen waren en goed nabesproken
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima training. Er wordt een duidelijke koers aangereikt om je weg te gaan vinden in het woud van alle toeters en bellen die Power BI bevat.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Veel geleerd, vooral doordat de opgaves voor het oefenen apart geschreven waren en niet het herkauwen was van wat er gepresenteerd werd. Dat dwingt tot nadenken en daar leer je meer van. Hoog tempo, maar dat is niet erg. Docent weet overduidelijk veel meer als er in deze dag gepresenteerd wordt.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Helder, overzichtelijk, enthousiasmerend. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goed geregeld en heel interessant!
  Incompanycursus Power BI
 • Fijne cursus! Goede basis om mee van start te gaan. Nu (véél) oefenen in de praktijk en dan snel op voor deel II.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Fijne training gehad. Level 2 geeft goede aanvulling op level 1. Goede uitleg en ondersteuning, Jarno neemt de tijd.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Erg duidelijke en verhelderende training. Goede oefenopgaven die zeker nieuwe inzichten hebben gegeven voor het bouwen van rapporten in de toekomst.
  Incompanycursus Power BI
 • Erg heldere en leerzame cursus, prima start met Power BI!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Professionele cursus. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De PBI-cursus geeft to-the-point het how to van rapporten, dashboards en publicatie tot en met de PBI-app aan. Heel goed gepresenteerd!
  Inleiding Power BI
 • Goede structuur in de cursus (uitleg > voorbeeld > zelf laten doen > review). Rustig / begrijpelijke manier van praten/uitleggen.
  Incompanycursus Power BI
 • Fijne training vanaf de basis, maar niet te basic. Goed op niveau en prettig om zelf met oefeningen aan de slag te kunnen. Sloot perfect aan op het kennisniveau.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hands on training, prima lokatie, enthousiaste trainer met verstand van zaken.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ik was blij dat er veel aandacht was voor de data-kant van powerbi (verbinden met databases en het voorbereiden van de data). Het maken van de visualisaties kwam hierdoor iets minder aan bod. Er moeten keuzes gemaakt worden en dit was een goede!
  Incompanycursus Power BI
 • Goed totaalbeeld van PowerBI gekregen. Nu nog de tijd vinden om dit in de praktijk in te zetten.
  Summercourse Power BI
 • Online cursus is goed te volgen en voldoende pauzes gehad om de informatie te verwerken. Veel handige tips en tricks geleerd!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijk en maakt een goede start mogelijk :)
  Inleiding Power BI
 • Zeer praktische training. Het gaf mij een goed beeld van enkele geavanceerde data management, data analyse, maar ook opmaakfuncties binnen Power BI, met name het DAX gedeelte vond ik interessant. Dit laatste geeft je ook een mooi startpunt om je verder in DAX te verdiepen. De trainer gaf daarnaast goed en praktische tips omtrent het opzetten en uitrollen van een Power BI oplossing binnen organisaties.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ik vond het een zeer interessante training, het pakket heeft zeer mooie mogelijkheden. Eigenlijk is voor een onbekende met het pakket is 1 dag te weinig om echt goed gevoel te krijgen met hoe je moet beginnen met je eigen rapportage.
  Incompanycursus Power BI
 • Prima training om goed te kunnen starten met Power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Het was een pittige training en ik heb nog een hoop opgestoken van de opdrachten. De cases waren praktijkgericht-en getrouw. Kort gezegd een zeer praktische training waarbij ik veel van de onderwezen stof kan toepassen in mijn eigen BI ontwerpen.
  
  Moet nog wel even rustig terug kijken in het cursus materiaal om de DAX formules helemaal te begrijpen, voordat ik deze formules kan zelf kan toepassen. Helaas is er in die twee cursus dagen niet genoeg tijd om het allemaal goed te laten bezinken. Gelukkig mochten we alle uitwerkingen op een USB stick meenemen.
  Dit is echter geen kritiek op de cursus zelf. We hebben alles kort kunnen doorgronden na elke casus, zodat iedereen de kans had om vragen te stellen en de essentie te begrijpen. Jarno heeft aangeboden om nog wat vragen te beantwoorden, mochten we die naderhand nog hebben. Top service dus!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Zeer waardevolle training waarin de basis principes van Power BI op een helder en deskundige manier worden toegelicht. Als startend gebruiker van Power BI zeker aan te bevelen.
  
  Jaap Stolze- Hillenraad Parners
  Power BI desktop en Online Level 1
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik vond de cursus erg interessant en nuttig. Prettig tempo en goede uitleg van Roy. Fijn dat je de uitwerkingen op USB stick meekrijgt. Altijd handig om nog eens na te kijken. Goede locatie en heerlijke lunch.
  Ik denk erover om privé de cursus Advanced Reporting te gaan volgen. Moet nog even nadenken over het prijskaartje dat er aan hangt. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leuke, maar zeker ook een zeer leerzame kennismaking met Power Bi. De combinatie van theorie en praktijk maakt het niet alleen dynamisch, maar is ook de beste oplossing om het sneller onder de knie te hebben. Als je twijfelt, zeker doen!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Top cursus. Interessante inhoud en goed lesmateriaal. Ook de lesgever (Jarno) legt alles duidelijk en rustig uit. Bedankt! 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • goede kennis bij trainer aanwezig. voldoende ruimte om vragen te stellen en deze warden allemaal vakkundig beantwoord
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Voor mij was deze training van Roy erg nuttig ; een verzameling van handige tips met daarbij extra informatie. Zeker een aanrader!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Goede kennismaking met Power BI. Niet alleen de mogelijkheden worden besproken maar ook de mogelijke valkuilen. Balans tussen theorie en opgaven is prima geregeld.
  Trainer Dedde brengt het op een kundige en prettige manier over. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training. Praktijkgericht. Veel handige tips. Mooie start voor de eerste kennismaking met Power BI. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training met een duidelijke opbouw.
  De oefeningen sluiten prima aan bij de leerstof. Ook aandacht voor meerdere manieren om je doel te bereiken en wat daarvan voordelen of nadelen zijn.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede training en weer nieuwe dingen geleerd. Goed ook dat je gewezen wordt op dingen die niet (standaard) kunnen, zoals het opnemen van slicers in dashboards.
  Op naar de trainingsdag Level 2!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede en nuttige training om te starten met Power BI. De trainer vertelt enthousiast en zorgt zo dat je altijd bij de les blijft.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leuke introductie in de PowerBI wereld en de training nodigt uit om nog meer van PowerBI te willen weten. 
  Incompanycursus Power BI
 • Deze cursus bevat een goed overzicht van de basisbenodigdheden van Power BI. Voldoende oefening en aandacht voor de groep. Het laat de toegevoegde waarde van deze tool goed zien en waarom ieder bedrijf er zijn vruchten van kan en moet plukken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Duidelijke cursus. goede uitleg en kennis van Roy. Goed en snel tempo. Nuttig om direct zelf te starten.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Handige basistraining met leuke oefeningen. Jammer dat wij de laatste oefening (publicatie) niet konden uitvoeren omdat wij nog geen Microsoft accounts hebben. 
  Incompanycursus Power BI
 • De training is goed in elkaar gezet met duidelijke uitleg en op deze manier leer je echt te begrijpen wat er aan de achterkant van je formules gebeurd. Doordat je hier inzicht in krijgt en wordt meegenomen in de syntax sugar wordt het veel makkelijker om een goede en duidelijke formule te maken. Jarno legt het rustig uit en laat het simpel lijken waardoor het goed toe te passen is in praktijk.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Super fijne cursus heel veel geleerd, het smaakte gelijk naar meer
  Summercourse Power BI
 • Het was een beetje rommelig wat mij betreft. Lap top was niet helemaal up to date. Waardoor sommige opdrachten niet soepel verliepen en je vervolgens een beetje achter de feiten aanloopt.
  Wel veel geleerd. De handigheid zal toch moeten komen van het opnieuw uitvoeren van de opdrachten uit het boekje.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Erg nuttige en prettige training. Tempo precies goed en heel heldere en duidelijke uitleg. Niet alleen maar theorie maar ook zelf en met elkaar aan de slag om hetgeen wat werd uitgelegd gelijk zelf te ervaren. Echt een aanrader! 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een heel geode introductie naar het gebruik van Power BI. Een nuttige cursus om zo de basis zaken onder de knie te krijgen en alvast te oefenen voor deel 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Veel geleerd in deze drie dagen. Voor mij was Power BI nieuw en daardoor ging het soms wat snel. Gelukkig was er volop ruimte voor vragen/oefenen en heb ik nu ook echt het idee dat ik een goede start kan maken met Power BI. Trainers brengen hun kennis op een duidelijke en prettig manier over. Kortom: een uitstekende cursus!
  Summercourse Power BI
 • Prima cursus goede uitleg vanaf start. Geïnteresseerd in level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer interessant en goede opbouw van de trainer.
  Incompanycursus Power BI
 • Prima training, heldere presentatie, goede opzet en documentatie. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Zeer leerzaam vervolg op Level 1. Veel vragen opgelost waar je in de praktijk met weinig Power BI kennis (vaker) tegenaan loopt. Een goede verdiepingsslag.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goeie cursus die veel nieuwe inzichten en methodes opleverd, op een interactieve manier.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Duidelijk verhaal, professioneel opgezet.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Als vervolg op de cursus Level 1 een absoluut waardevolle inkijk gehad in de mogelijkheden en toegevoegde waarde van de DAX functionaliteit! Jarno deelt zijn kennis op een gestructureerde en vlotte wijze, waarbij het tempo er 'stevig' inzit. De verkregen inzichten zorgen voor een goede motivatie om met Power BI verder aan de slag te gaan. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede nieuwe informatie t.o.v. eerste cursus. Bruikbare tools, tips en trucs direct toepasbaar op mijn werk.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leerzame training, waar snel doorheen wordt gewerkt. Duidelijke voorbeelden die je direct zelf kan oefenen tijdens de training!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede training! Duidelijke uitleg van Dedde gekregen, en erg enthousiast geworden over Power BI.
  Wel wat niveau verschil tussen de deelnemers, maar dat zul je altijd houden
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede, leerzame training met een goed detailniveau en afwisseling. Prima geregeld allemaal!
  Summercourse Power BI
 • De inzet en uitleg van Dedde waren goed al lag het tempo soms hoog. Een aantal deelnemers, waaronder mijzelf, had (IT) problemen met het opstarten en gebruiken van PowerBI desktop en de aangeleverde cursusbestanden. Ik had daardoor moeite met het houden van aansluiting met de lesstof en de oefeningen. Mede door het grote aantal deelnemers kon Dedde mij niet voldoende helpen en liep ik vanaf opdracht 4 vast.
  Deze cursus leent zich m.i. goed voor het werken in koppels, die ontstonden dan ook spontaan. Mijn buurman was helaas niet zo open. Misschien een idee om dat in het cursusformat op te nemen. 
  Incompanycursus Power BI
 • Goede cursus die je helpt de mogelijkheden en de basisvaardigheden te trainen van Power BI op een eenvoudig data-model.
  Geeft inzicht in wat er allemaal kan. Mooie eerste aanzet voor alle mogelijkheden die DAX biedt.
  Nu met deze bagage onze eigen database gaan ontdekken.
  Summercourse Power BI
 • Training die je een goed inzicht geeft wat de mogelijkheden zijn binnen power BI.
  In het boekje met opdrachten zouden wat meer algemene zaken opgenomen mogen worden, zoals meest toegepaste formules, datumtabel met formules, enz.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • krachtige tool, benieuwd naar de eerste rapporten in onze firma
  Incompanycursus Power BI
 • Een hele interessante cursus! 
  Helaas ben ik niet in de gelegenheid om zo snel de keuze voor de korting te maken. Wel sluit ik niet uit dat ik iets van deze cursussen in de toekomst zal gaan volgen.
  
  Succes met deze nuttige uitbreiding op het bestaande portfolio!
  Inleiding Power BI
 • Duidelijke uitleg en goede ondersteuning vanuit de trainer.
  Fijn dat je het oefenmateriaal mee mag nemen als voorbeeldcasus voor een opstart binnen Power BI.
  Aan te raden cursus!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De 3 intro tutorials zijn duidelijk en goed te volgen.
  Ik heb nu een aardige indruk van de mogelijkheden van Power BI
  Inleiding Power BI
 • Leuke training; veel informatie en handvaten gekregen om de rapportages in PowerBI te bouwen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goed geslaagd, ging soms wat snel. Geen verschil tussen online en op locatie. Plezierige manier van overbrengen. Miste natuurlijk wel de lekkere broodjes ;-) Succes verder en alvast fijne feestdagen gewenst. En dank voor de inspirerende cursus
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Perfect! Mooi op tempo en heel praktisch.
  Veel en voldoende ruimte om te oefenen. Alle essentials zijn voorbij gekomen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Het was voor mij een leerzame cursus. Rustige en duidelijke uitleg. Voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Heb er veel van opgestoken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De training was super, goed niveau en veel geleerd. Voldoende ruimte voor vragen, Jarno is heel goed op de hoogte van mogelijkheden en onmogelijkheden! Training krijgt een 10.
  Minpunt vond ik de locatie, vreselijk slechte stoelen en de bereikbaarheid van Amsterdam is gewoon drama. Hiervoor een 5, daarom lager gemiddeld.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • In deel 2 van de training heb ik geleerd hoe ik op de juiste manier kolommen en metingen kan toevoegen in power BI. Ook hebben we veel geoefend met de formules die beschikbaar zijn. Voor mij was de training dus zeker een aanvulling.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Super goede training, we zijn allemaal zeer enthousiast en gaan er mee aan de slag en dan snel door met Jarno naar niveau 2
  Incompanycursus Power BI
 • Jarno weet waar hij het over heeft. Interessant om samen met anderen dieper in te gaan op het design en deze rapportages een verhaal te laten vertellen.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Goede training over de basis van DAX. Vooral de beginselen/uitgangspunten worden goed uitgelegd en benadrukt zodat je met een goede basis DAX kan toepassen en verder ontdekken. Jarno heeft veel kennis van PowerBi en DAX en legt op een rustige en duidelijke manier uit.
  Vond de opdrachten soms wat te breed/te groot, mogen van mij wat kernachtiger en beknopter m.b.t. de behandelde onderwerpen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Een snelle actieve eerste training. De vaart zat er goed in, soms lastig om de trainer bij te houden, maar wel altijd bereid om een stapje terug te zetten als het ook echt te snel was. 
  Devies blijft spelen met data, om het te leren, maar we zijn goed op weg geholpen om de eerste stappen te zetten. Zin in deel II!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ziet er heel goed uit. Zeer duidelijke uitleg.
  Ziet er makkelijk uit als je al ervaring hebt met draaitabellen en grafieken.
  Inleiding Power BI
 • Goede cursus. Wel even wennen aan online training methode, maar dit gaat prima.
  Misschien verstandig om van te voren afspraken te maken over bepaalde (regionale) settings in Windows, omdat iedereen zijn eigen pc gebruikt.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Zeer waardevolle training. De trainer weet het enthousiasme goed over te brengen en dit werkt aanstekelijk. Ik kijk uit naar de tweede trainingsdag!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima training en goed uitgelegd.
  Incompanycursus Power BI
 • In principe goede cursus , duidelijk uitgelegd, goed te volgen maar wat ik jammer vond is dat we geen voorbeelden hadden van rapportages zoals wij die bij de gemeente aan t bouwen zijn. Was voor mijn verbeelding fijner geweest dan commerciële en verkoop cijfers van een commercieel bedrijf. Verder prima georganiseerd en fijne locatie
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Roy is een praktische, prettige maar bovenal deskundige instructeur. Dank!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Goede opbouw van de cursus die alle facetten van Power BI raakt. Uitleg was helder en het tempo was prima te volgen met wat achtergrondkennis van Excel. Ondanks de groepsgrootte (24 man) was er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. 
  
  Ik werk zelf al enige tijd met Power BI, maar door deze cursus vielen de ontbrekende puzzelstukjes op zijn plaats. Al met al een prima introductie die smaakt naar meer (verdieping DAX)!
  Summercourse Power BI
 • Fijne cursus, heel waardevol. Goede afwisseling tussen klassikale toelichting en oefenopdrachten. Het cursusboekje zou iets secuurder mogen worden samengesteld. 
  
  Ik heb al zin in level 2! 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hele goede introductie in Power BI. Erg enthousiast geworden na deze training. Leuke afwisseling tussen theorie en praktische opdrachten. Jarno brengt de cursus met veel enthousiasme.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Vrolijke (stoom)cursus om de basisfunctionaliteiten van Power BI te leren kennen, indien je niet zelf Youtube wil afstruinen.
  Incompanycursus Power BI
 • Door de opbouw van de cursus werd de struktuur van power BI mij een stuk duidelijker. Het was echt de basis van power BI en doordat ik vooraf al wat in Power BI had geknutselt was het goed te volgen. Wel vond ik dat het leggen van connecties tussen meerdere tabellen erg werd eenvoudigd. Doordat Power BI zelf de connecties zelf al creerde leek het er op als of dat standaard het geval is. Op basis van mijn beperkte ervaring kan ik zeggen dat dit lang niet altijd zo is. Misschien is het handig om de dataset voor deze opdracht zodanig aan te passen zodat men zelf ook nog 2 a 3 connecties moet leggen. Verder was alles op locatie goed geregeld.
  Volgende week level twee, ik kijk er naar uit.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer goede training, mooi op tempo en praktisch. Roy kan heel duidelijk de informatie overbrengen. Ik volgde de training noodgedwongen online maar het was heel goed te volgen. Leukste cursusdag sinds tijden. Het product Power BI moet ik zeggen maakt ook dat ik erg enthousiast ben.
  Incompanycursus Power BI
 • Een leerzame training met voorbeelden en bruikbare uitwerkingen.
  Helaas was mijn intervaltijd tot het volgen van de cursus te kort waardoor ik niet direct inzage had over de uitleg. Vanaf nu dus oefenen, testen en lezen/leren."
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Prima training als instap en kennismaking met Power-Bi
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hoog tempo waarbij je de basisbegrippen te zien krijgt. Door de praktische invulling zie je veel van de mogelijkheden en bouw je zelf een rapport. Training zet aan om daarna zelf aan de slag te gaan om nog eens rustig het geleerde te herhalen. Op naar Level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede en fijne docent. Level 2 is zeker een goede verdieping. Het sluit goed aan op Level 1. Doordat de theorie en de praktijk meteen samengebracht wordt, is deze materie ook meteen toepasbaar. Het is wel een tip om na Level 1, zelf te oefenen, dan kun je sneller en beter aan de slag met Level 2.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • De cursus is heel erg nuttig geweest doordat je met veel meer functies een rapport beter leesbaar kan maken voor de eindgebruiker.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Heldere uitleg. Nieuwe features gezien, die bij toekomstige opzet van rapportages zeker van pas zullen komen. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Een leerzame dag met theorie over Power BI afgewisseld met praktische opdrachten. Heel waardevol en goed inzicht gekregen wat Power BI voor eindeloze mogelijkheden heeft. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijke uitleg en goede opbouw van de training. Het was heel leerzaam om de achtergrond van DAX te leren begrijpen met duidelijke handvatten hoe je vraagstukken aanpakt.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Zeer goede en duidelijke training. Goede trainer en goede locatie en goede lunches.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Al verschillende "Power" cursussen gevolgd, en elke keer weer nieuwe snufjes geleerd.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Duidelijke introductie Power BI. Met deze introductie kan interesse gewekt worden om Power BI breder in te zetten binnen organisatie
  Inleiding Power BI
 • Waardevolle training, met goede trainer met veel kennis.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een pittige training voor niet financials. Toch heel waardevol. Veel geleerd. Dankje Roy
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ik ben erg tevreden over de training; hoog tempo en daardoor veel nieuwe kennis opgedaan in 1 dag. Ook prettig dat je "live" de stappen mee kunt doen, zodat je ook in praktisch opzicht wijzer wordt.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prettige, praktische training. Bedankt Roy
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede training, echter wel hoog tempo voor mensen die (nog) niet dagelijks met datalijsten bezig zijn. Zelf meer tijd nodig om de juiste bron lijsten te selecteren en te 'knippen en scheren' want aan data geen gebrek :-) alleen om daar iets zinnigs (en werkbaars zonder ballast van 500 kolommen) uit te krijgen vergt oefening.
  Tip: startpunt nieuwe oefeningen beschikbaar stellen want als er in een oefening iets fout gaat heb je geen kans meer om dat te herstellen en mis je de basis positie vaan de daaropvolgende oefening.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • fijne cursus, zeer prettig ervaren. wel mis ik soms een printscreens om wat functies te vinden. aan de andere kant gaf de trainer aan dat dit is om je zelf in actie te laten komen met het onder vinden van de powerBi. ik zie er naar uit om level 2 te gaan volgen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer heldere uitleg tijdens training. Jarno is goed op de hoogte van de mogelijkheden van het programma en weet dit goed over te brengen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leerzaam. Goede uitleg. Praktische opdrachten. Ondanks ervaring met bouwen van rapporten toch nog nieuwe zaken opgestoken. Kijk nu uit naar Power BI Level 2 Fundamentals.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De training voor Level 1 Power BI was een goed in elkaar gestoken training. Er werd duidelijk uitgelegd en stuk voor stuk opbouwing gedaan naar het maken van een uiteindelijk rapport. Er was ruimte om vragen stellen en hulp werd geboden wanneer je niet verder kwam.
  Incompanycursus Power BI
 • Duidelijke cursus met goed materiaal en kundige docent.
  Incompanycursus Power BI
 • Een uiterst waardevolle training, praktijk gericht, waar de stof op een hoog niveau wordt aangeboden. Sterke trainer, die steeds focus heeft op interactie en begrip van de deelnemers. Realistische casuïstiek, die ook handvatten biedt om in de praktijk verder uit te werken. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Inhoudelijk:
  Prima cursus die voldoet aan mijn verwachtingen vooraf. Mooie opbouw en verdeling van de verschillende onderdelen over de 3 dagen en veel relatie met de dagelijkse vraagstukken in de praktijk. 
  
  Trainers:
  Trainers zijn gediplomeerd, zeer behulpzaam in alle soorten vragen en de sfeer is dankzij jullie relaxed. (Klein) verbeterpunt voor Roy: soms iets meer de zaal inkijken om te zien wat er leeft bij de groep, Roy kan zich soms een klein beetje verliezen in zijn extreme enthousiasme voor Power BI waardoor dingen net iets te snel of onduidelijk gaan.
  
  Algemene planning:
  Pauzes zijn er genoeg en soms wat te lang. 's ochtends ben je van half 10 tot 11 uur bezig, dit is prima. Na de eerste break is het een (te) korte periode tot de lunch (voor mij persoonlijk). Wellicht op te lossen door om 9 uur te starten (de mensen die van ver moeten komen blijven toch wel overnachten) en de eerste pauze zou dan om half 11 kunnen.
  
  Kortom, fijne cursus met gediplomeerde trainers waarmee je in 3 dagen echt iets hebt opgedaan om te gebruiken in de praktijk. 
  Summercourse Power BI
 • Goede training voor eerste kennismaking met PowerBI. Ook goede balans tussen theorie en de diverse onderdelen van PowerBI (data importeren en bewerken, modelleren, rapportage, stukje theorie over relationele databases), maar ook nuttige tips uit de praktijk. Trainer heeft ook duidelijk veel praktijkervaring.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goed opgezette cursus waarin eerst de grote lijn werd uitgelegd waarna er veel geoefend kon worden. Alleen door het zelf te doen, en door zelf een beetje te zoeken, maak je je dit packet langzaam "eigen". Waarschijnlijk zullen wij ook deel 2 van de cursus doen. Maar nu eerst een beetje ermee werken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima training. Opties en Voordelen van power bi duidelijk gemaakt. Toepassing zeker nu door mij aan te geven. Invulling en opzet van de rapportage zal nog wel oefening en ondersteuning (van mij) vragen.
  Deze zal ik waarschijnlijk intern kunnen vinden; maar waar nodig doe ik nog graag een beroep op jullie.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Heldere en eenvoudige uitleg hoe met Power BI te beginnen.
  Inleiding Power BI
 • Goede en duidelijke cursus. leuke leraar. Veel aan de cursus gehad en nu snel door naar Level II.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Super! Veel geleerd, veel gezien, hoop dat ik het allemaal nog weet als ik het toe wil passen, maar blij met de naslagwerken! Was lekker praktisch en de oefeningen geven een goede basis.
  Incompanycursus Power BI
 • Hi Jarno, 
  Uiteraard beoordeel ik deze cursus tegen mijjn eigen behoeften. Daaraan voldeed de cursus grotendeels.
  Maar zoals tijdens de cursus zelf al aangegeven had ik graag wat meer focus gehad op het visuals stuk:
  - welke visual gebruik je het beste wanneer.
  - meer uitleg bij de verschillende opties van de drie tabs (of zoals jij het noemt kolommen)
  Het deel DAX/scenarios (what-if) was voor mij minder relevant (en zou ik ook niet meer kunnen reproduceren).
  Misschien iets meer ingaan op de security van je data. Je kunt in de desktop versie gewoon werken met de visual ArcGIS, maar zodra je gaat publiceren krijg je een melding in kleine lettertjes dat je je data gaat delen met ArcGIS. Wat deel je dan?
  Het was goed dat jullie met z'n tweëen waren, alleen kon Maaike niet op alle (DAX) vragen antwoord geven.
  Maar al met al toch een acht :)
  Summercourse Power BI
 • Erg leerzaam en leuk gebracht door een docent die zichtbaar enthousiast is over Power BI. Veel praktische tips die je direct kunt toepassen in het dagelijkse gebruik van het programma. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima hands-on training met voldoende ruimte voor zaken die ik in de praktijk tegenkom.
  Bedankt Jarno!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Prima cursus om een beeld te krijgen wat power BI kan. 
  Inleiding Power BI
 • Fijn om door de Power BI functies geleid te worden zodat je weet hoe alles met elkaar samenhangt en wat je er allemaal mee kunt. Goed te volgen en afwisseling tussen theorie en praktijk zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kunt en oefenen waar de docent bij is. Leuk om nu met echte data aan de slag te gaan en te bekijken wat met Power BI zichtbaar wordt en direct bruikbaar voor de organisatie!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Deel 2 gaat vooral in op het leren van de 'taal' die nodig is om Power BI optimaal te benutten. In vergelijking met training 1 meer 'noodzaak' dan 'leuk', maar heel belangrijk om zo een goede basis te leggen. Wederom met heldere uitleg en instructies.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Trainer wist alles goed over te brengen, was behulpzaam en heeft veel kennis rondom PowerBI.
  Tempo lag hoog maar werd wel een goede basis gelegd. 
  Power BI Level 1 Fundamentals