Klanten over...

 • Super goede training, we zijn allemaal zeer enthousiast en gaan er mee aan de slag en dan snel door met Jarno naar niveau 2
  Incompanycursus Power BI
 • Adhv een goede en enthousiaste instructeur in hoog tempo door de verschillende functionaliteiten van Power BI. Niveau sluit goed aan bij het kennisniveau van de cursisten (wel ervaren met het maken van rapportages, maar niet met het gebruik van dit programma). Nodigt uit tot verdere verdieping in de materie.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Very Clear and informative training. thanks a lot!
  
  Looking forward to next time!
  BR,
  Yang
  Incompanycursus Power BI
 • Degelijk goede cursus met veel resultaat. Meerwaarde voor onze organisatie. Aanbevolen bij veel collega's. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Mede door het feit dat de training online werd verzorgd was het een intensieve maar zeker ook leerzame dag. De stof is goed opgebouwd en de trainer heeft een prettige manier van uitleggen. Fijn om de stukjes theorie af te wisselen met zelf maken van rapporten in BI.
  Ik verheug me nu al op deel 2 die voor over 2 weken op de rol staat. Hopelijk dan wel klassikaal.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima filmpjes. Duidelijk en doordat ze korter zijn ook eenvoudig te volgen.
  Inleiding Power BI
 • Hele fijne hands on training, waarbij de theorie en het zelf aan de slag gaan elkaar heel goed afwisselt. Zin om de geleerde formules toe te passen op eigen datasets! Nogmaals dank Jarno!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Een zeer nuttige en leerzame cursus. Je leert een aantal bruikbare DAX formules en visualisaties. Op naar level 3. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • De training was super, goed niveau en veel geleerd. Voldoende ruimte voor vragen, Jarno is heel goed op de hoogte van mogelijkheden en onmogelijkheden! Training krijgt een 10.
  Minpunt vond ik de locatie, vreselijk slechte stoelen en de bereikbaarheid van Amsterdam is gewoon drama. Hiervoor een 5, daarom lager gemiddeld.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Wederom een zeer goede training gehad welke goed aansluit op deel 1. Tijdens deel 2 wat meer de diepte in gegaan met DAX wat zeer interessant is. Afhankelijk van mijn praktijk ervaringen ga ik ook nog de geavanceerde DAX training volgen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Duidelijke cursus met veel opdrachten en prima ondersteuning. Cursus was zeer nuttig, veel geleerd.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prima cursus. Goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Zeer leerzame introductie van PowerBI. Smaakt naar meer!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een verhelderende en duidelijke training, precies de informatie waar ik naar op zoek was om aan de slag te gaan met PowerBI. Goede verhouding tussen theorie en praktijkopdrachten. Heeft mijn enthousiasme aangewakkerd om me verder te verdiepen in powerBI
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer tevreden over deze cursus. Jarno is ervaren en weet het vooral goed uit te leggen.
  en vooral waar DAX voor staat en wanneer welke context gebruikt moeten worden.
  sommige functies en vooral de uitleg hierover waren voor mij echt een eye-opener, dit scheelt heel veel 'programeer werk' 
  
  Kortom een TOP-Training
  
  Jarno Bedankt
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Heldere training waarin het belang van de fundamenten van de power BI rapportage goed aan bod zijn gekomen. Trainer Dedde heeft een heldere en prettige manier om de cursisten door de software te loodsen. Veel gebruik gaan maken van de software en het in de praktijk toe passen is nu de uitdaging welke ik graag aan ga.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik vond de fundamental 1 een fijne training om kennis te maken met power BI. De theorie werd direct geoefend dmv opdrachten. De trainer heeft ook voldoende kennis en goede vaardigheden om de theorie over te brengen op de cursisten. Het tempo was prettig. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima training. Er wordt een duidelijke koers aangereikt om je weg te gaan vinden in het woud van alle toeters en bellen die Power BI bevat.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De cursus Power BI Level 2 Fundamentals is een waardevolle aanvulling op de Level 1 Fundamentals cursus die ik 2 weken eerder gevolgd heb. In deze tweede cursus wordt duidelijk gemaakt hoe berekeningen gemaakt kunnen worden met DAX formules en hoe presentaties opgezet kunnen worden zonder de onderliggende data prijs te moeten geven. Heel leerrijk en zeker ook belangrijk in het kader van beveiliging.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ik vond het een super prettige cursus. De docent is professioneel, duidelijk, vriendelijk, staat open voor vragen. Het was een leuke en leerzame dag.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijke uitleg en goede ondersteuning vanuit de trainer.
  Fijn dat je het oefenmateriaal mee mag nemen als voorbeeldcasus voor een opstart binnen Power BI.
  Aan te raden cursus!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijke uitleg en goede locatie. Kundige docent.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Power BI was nieuw voor mij. Roy heeft ons op een enthousiaste manier wegwijs gemaakt in Power BI. 
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer goede training, goede mix van theorie, voorbeelden en zelf opdrachten uitvoeren! Veel geleerd, nu nog het toepassen op de eigen dataset. Daar gaan de uitgewerkte opdrachten zeker bij helpen!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Afgelopen week heb ik de Level 3 Advanced Reporting gevolgd bij Roy. Roy weet de onderwerpen zeer goed uit te leggen en toe te lichten met voorbeelden. Ik heb weer een hoop nieuwe interessante dingen geleerd en heb deze ook direct toe kunnen passen in mijn eigen project. Ik kijk erg uit naar de level 4 cursus volgende week!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Super interessante dag gehad! Alles werd duidelijk uitgelegd en indien er vragen waren werden deze beantwoord 1 op 1. Je merkt dat de kennis in huis is bij Roy om alles duidelijk over te dragen. Het fundament is gelegd. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Eerste dag moeite gehad met het volledig begrijpen en toepassen van de twee meest belangrijke concepten in DAX. Dag twee ging echt top! De perfecte training voor een solide basis van DAX. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Het fijne aan de training is dat meer wordt stilgestaan bij de concepten achter DAX en de opbouw ervan. Hierdoor wordt je in staat gesteld om code of een formule te beredeneren in plaats van het uit je hoofd te leren, waardoor de bruikbaarheid veel hoger is. Het heeft me enorm geholpen!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Ik vond het een erg prettige cursus die aansluit bij mijn verwachtingen. Goede inhoud en gezellige dag.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leuke dingen geleerd. Nuttig ook om eens te sparren over Power BI! Trainer mag meer ruimte laten aan de cursisten om hun vragen te stellen en ze uit te laten praten. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • De manier van lesgeven door Jarno was super. Erg duidelijk en gestructureerd. Aan kennis zeker geen gebrek!
  
  Heb een heel goed beeld van PowerBI en de mogelijkheden gekregen na de 3-daagse Summercourse. Ik was compleet nieuw in de wereld van PowerBI en DAX. De cursus is de perfecte aftrap om vervolgens op de juiste manier zzelf aan de slag te gaan. De uurtjes PowerBI zal ik wekelijks gaan benutten om op het gewenste niveau te komen.
  Summercourse Power BI
 • Prima te volgen basistraining. Ook voor personen met geen of weinig Power BI ervaring. Eventuele vragen werden duidelijk door de docent (Roy) beantwoord al was er, gezien de omvang van de groep, weinig tijd voor. Om de kennis actueel te houden is het aan te bevelen zelf met Power BI aan de slag te gaan hetgeen prima mogelijk is door zelf een gratis Power BI account aan te maken.
  
  Kritische note. De beloofde kleine groep garantie was overschreden en het telefoonnr. van de locatie Aristo Utrecht bestaat niet meer. Dit is tegenwoordig een 088 nummer.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Het was leuk deze cursus te volgen, weer veel dingen gehoord en gezien. Daarbij ook weer lekker veel voorbeelden en het lesboek wat ik nu heb, hier heb ik de vorige keer ook veel info uit gehaald. Ik vind het mooi om te zien hoe enthousiast en rustig je uitlegt. Voor mij is het vooral belangrijk om elke keer weer van uit de basis te denken, ik zoek altijd direct naar de oplossing. Als de markt weer aan trekt, zou ik over een jaartje misschien nog wel een keer een opfris cursus willen hebben.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Cursus was goed. Duidelijk, realistisch en kundige uitleg wat wel en niet kan. Ook de samenhang met Excel was handig. Als ik verdere verdieping van Dax nodig heb, kom ik zeker terug! 
  Locatie in Doorn was super!
  
  Het lesmateriaal, mogelijk toch handig om voor een aantal zaken die wat onlogischer zijn toch een aantal foto's maken zodat mensen opdrachten makkelijker zelf kunnen maken. Gedurende de cursus is het soms moeilijker om heel exact te volgen wat op het centrale scherm gebeurd. Als je dan de stappen toch kunt volgen, zeker voor de meer samengestelde zaken kan het nog effectiever maken. 
  Maar nu er verder mee aan de slag.
  Summercourse Power BI
 • Onvoorstelbaar!
  Wat een tool. Zoveel beter dan een Excel grafiek, draaitabel of Access rapport.
  Ben wel benieuwd naar online verbindingen naar data op sql-server of in Acces database.
  Inleiding Power BI
 • Leerzaam en veel geleerd, online cursus bevalt me uitstekend. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Handige basistraining met leuke oefeningen. Jammer dat wij de laatste oefening (publicatie) niet konden uitvoeren omdat wij nog geen Microsoft accounts hebben. 
  Incompanycursus Power BI
 • (Nog) meer hands-on dan training deel 1. Goede oefeningen die maken dat je echt moet nadenken wat je doet, met voldoende herhaling zodat het ook beklijft. Heb het gevoel dat dit een goede basis geeft om zelf aan de slag te gaan met PowerBI.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Voor level 2 is het zeker noodzakelijk dat je iets van de DAX formules weet. Voor mij was deze training iets te hoog gegrepen en ook niet van toepassing aangezien het bedrijf de query's door externe mensen laten maken. Wel is het handig om te weten waar je eventuele wijzigingen kunt toepassen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Een omvangrijke dag presentatie van wat je met Power BI kan en hoe je een begin kan maken op weg naar een visualisatie van je data. Met veel stof voor zelfstudie, een fijne work-out van de stof die tijdens de trainingsdag is behandeld en een nuttige voorbeeld dataset voor uitwerking van de opdrachten.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Locatie: 8
  Voorzieningen: 8
  Docent: 10
  - kon hele dag boeien
  - was de materie meester
  - zorgde voor een goede sfeer
  
  Aspen randvoorwaarden: 6
  - onduidelijk wat Aspen wil met PowerBI
  - Toegang tot applicatie is 1, toegang tot data is nog niet geregeld
  
  Ik kan morgen mijn werk anders doen: 8 van 10
  - ja ik snap in 1 dag de fundamentals van PowerBI
  - ja ik begrijp de meerwaarde t.o.v. xls/pivottable/...
  - ja ik weet wat ik intern moet doen om mijn datasets te krijgen
  Incompanycursus Power BI
 • Heldere uitleg over de basisprincipes van Power BI. Mooie balans tussen de theorie en het in praktijk brengen. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima cursus enthousiasme voor data behouden. Onder de indruk van de mogelijkheden van powerBI. Door te weinig voorkennis wel pittig …..
  Summercourse Power BI
 • Op 10 april 2019 de Power BI level 2 training gevolgd bij docent Roy Nieuwenhijzen. 
  Level 1 cursus was door mij in de voorgaande week gevolgd. De level 2 training vormt een verdieping op de opgedane level 1 kennis, met speciale aandacht voor het importeren uit diverse databronnen en het gebruik van DAX-functies. 
  Met name dit laatste onderdeel was een leuk en pittig onderdeel en de beschikbare tijd in de cursus was voor mijn gevoel helaas onvoldoende om het goed onder de knie te krijgen. Gelukkig kon ik alle uitwerkingen op een USB stick meenemen, zodat ik het thuis nog eens kan doornemen.
  Op naar de volgende cursus!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • uitstekende cursus waarbij de aandacht voor de basis zeker gaat helpen om de analyses in powerBI goed te presenteren. Met name de kijk op navigatie vindt ik zeer waardevol.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Dedde is een trainer die veel rust uitstraalt en de moeilijkste punten makkelijk uit weet te leggen. Zelfs bij gebruikers waarbij het niveau nog een paar stapjes achterloopt. Erg tevreden hoe hij de stof heeft overgebracht en kan het aanbevelen! Het heeft mij gestimuleerd om verder te gaan met Power BI en heeft me nieuwe inzichten gegeven. Met name DAX ga ik nog eens goed in duiken. Bedankt! 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leuke cursus met een goed tempo. Veel dingen zelf dingen doen en daarna worden de uitwerkingen gezamenlijk doorgenomen. Veel informatie op 1 dag. Neem de tijd om je goed voor te bereiden dan heb je achteraf er veel baat bij
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • De training was goed opgezet. Je bleef actief participeren en kreeg voldoende ondersteuning bij de opdrachten. Goede basis om verder te gaan met Power BI in de praktijk!
  Summercourse Power BI
 • Hi Jarno, 
  Uiteraard beoordeel ik deze cursus tegen mijjn eigen behoeften. Daaraan voldeed de cursus grotendeels.
  Maar zoals tijdens de cursus zelf al aangegeven had ik graag wat meer focus gehad op het visuals stuk:
  - welke visual gebruik je het beste wanneer.
  - meer uitleg bij de verschillende opties van de drie tabs (of zoals jij het noemt kolommen)
  Het deel DAX/scenarios (what-if) was voor mij minder relevant (en zou ik ook niet meer kunnen reproduceren).
  Misschien iets meer ingaan op de security van je data. Je kunt in de desktop versie gewoon werken met de visual ArcGIS, maar zodra je gaat publiceren krijg je een melding in kleine lettertjes dat je je data gaat delen met ArcGIS. Wat deel je dan?
  Het was goed dat jullie met z'n tweëen waren, alleen kon Maaike niet op alle (DAX) vragen antwoord geven.
  Maar al met al toch een acht :)
  Summercourse Power BI
 • Goede training met duidelijke uitleg!
  Incompanycursus Power BI
 • prima training. duidelijk en zelf doen is okay!
  Incompanycursus Power BI
 • Prettige training waarbij de deelnemers snel op gang worden geholpen met Power BI.
  
  Bedankt Dedde!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hoewel deze cursus Advanced DAX leert, is het een must om als gebruiker net die rapporten te bouwen die je in de praktijk zult tegenkomen. 
  Goed tempo en veel conceptueel bijgeleerd. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Goede en praktische training waarbij je inzicht krijgt in wat er allemaal mogelijk is binnen power-BI. Het geeft een mooie basis van waaruit je zelf aan het werk kunt. Ik heb er in ieder geval veel zin in gekregen om hier mee aan het werk te gaan. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Nuttige training waarin je echt weer een stap verder wordt geleid in de mogelijkheden van Power BI. Roy legt alles rustig en duidelijk uit en bouwt genoeg tijd in voor vragen en persoonlijke interactie. De kleine groepen werken prettig en efficient.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Zeer gedegen cursus. Tis wel koppie er bij. Tussendoor extra tips gekregen, ook voor dagelijks gebruik van PowerBI. Zeer aan te bevelen als je meer van DAX wilt weten.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • De Level 1 training van Dedde werd duidelijk gegeven waardoor ik inzicht heb gekregen wat er mogelijk is met power BI en de werking daarvan. De uitdaging gaat nu worden om een goede basis op te zetten met de koppeling waar de data vandaan komt uit onze al bestaande systemen. Daarna kan er dan begonnen worden met de ontwikkeling van onze metrix. 
  Incompanycursus Power BI
 • Goed
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede cursus opbouw en duidelijk op de praktijk gericht. Door de prettige manier van overbrengen door de trainer en goede cursuslocatie was de dag voorbij gevlogen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hands on training met goede praktijkvoorbeelden.
  Jarno heeft zeer goede kennis van zaken!
  Heel fijn dat we ook de uitwerkingen op USB mee hebben gekregen om alles nadien nog eens goed na te kunnen kijken. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Intensieve maar zeer leerzame cursus, waar op een effectieve manier de mogelijkheden van PowerBi worden geleerd. Mooie combinatie van theorie en praktijk. De trainer had veel kennis en ook kennis van hoe PowerBi in de praktijk toe te passen. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training van Jarno gehad. Hij legt alles op een begrijpelijke manier uit. Ik heb veel geleerd in deze twee dagen. Bedankt Jarno!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Hele duidelijke training! Veel oefeningen gedaan en goed uitleg gekregen. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Willem is een goede en enthousiaste docent.
  Hij geeft goede uitleg en kijkt mee wanneer je er om vraagt en niet vraagt. Hij doet dit op een prettige manier.
  Ik ben blij dat de uitwerkingen beschikbaar zijn, want je hoort en ziet tijdens de training zoveel, dat het naslaan van deze uitwerkingen een prima aanvulling is op deze 2 dagen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Wederom een duidelijke training van Roy. Mooi praktijkgericht !
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede training, duidelijke uitleg van Maaike en prettig om er direct mee aan de slag te gaan door opdrachten te maken en deze te bespreken. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Korte duidelijke uitleg waardoor je zelf snel aan de slag kan én Power BI kan ontdekken!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • goede uitleg, hulp bij uitwerking. Wellicht in boekje met opdrachten de formules weergeven. Zeker voor starters zonder excel ervaring een hulp
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer leerzame cursus. Met concrete voorbeelden en heldere uitleg worden de mogelijkheden van Power BI al snel duidelijk. Ben benieuwd naar de vervolg cursus!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Dedde geeft op een hele toegankelijke wijze - zicht op de mogelijkheden van Power BI. Een introductie als aanmoediging naar een verdieping op deze level 1 training!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Van trial&error tijdens je analyses, naar werkelijk begrijpen van van de principes van PowerBI. Fantastische en intensieve training voor DAX gebruikers! 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Interessant vervolg op cursus deel I. Absoluut noodzakelijk (Dax) om alles uit Power BI te halen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • De cursus Power BI heeft mij inzicht gegeven welke combinaties er mogelijk zijn met andere systemen. Dit geeft weer extra mogelijkheden, bijvoorbeeld voor mijn taalproject.
  Inleiding Power BI
 • Prima training. De basis en samenhang tussen de onderdelen is helder neergezet en goed inzicht gegeven in de vele mogelijkheden. Even wat oefenen, maar op zich een erg prettig gebruikersvriendelijk systeem als je eenmaal de basisbeginselen in de gaten hebt.
  Incompanycursus Power BI
 • Goede cursus, waarbij ik veel heb opgestoken en ook inspiratie heb opgedaan. 
  De faciliteiten waren heel goed. De docent zeer deskundig. Misschien als leerpuntje dat het af en toe iets te snel ging voor mij. Misschien komt dat omdat ik het eerste level gemist heb. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Vooral level 3 was leuk en leerzaam. Veel geleerd over de manier waarop we dingen beter kunnen presenteren. 
  Incompanycursus Power BI
 • Goede interactieve cursus onder leiding van Dedde Smid, met praktijk voorbeelden en voldoende inhoud om betekenis te kunnen bieden bij elke organisatie die toe is aan Power BI. De toegevoegde waarde van Power BI is mij dan ook volkomen duidelijk geworden en wat de mogelijkheden zijn van het pakket. 
  Incompanycursus Power BI
 • Vond het een hele verhelderende training.
  Veel gehoord en gezien in korte tijd, waardoor er wel kans is dat niet alles blijft 'hangen'.
  Ik wil nu veel oefenen om het geleerde in de praktijk te brengen waardoor ik het beter kan onthouden. Alles netjes geregeld, gezien de huidige situatie.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Veel geleerd in een prettige omgeving. Dit smaakt naar meer :)
  Power BI = cool!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik heb een leerzame dag gehad. Fijn om te weten hoe het systeem in elkaar steekt en dat we de essentiële punten bij langs zijn gegaan om zelf rapportages te kunnen maken. Zeker een aanrader om te volgen als je met PowerBI gaat werken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een hele fijne training gehad. Jarno is goed is staat de complexe DAX materie terug te brengen tot de simpele essentie. Dat maakt de training niet minder pittig maar geeft je wel de tools om DAX op de simpele manier te benaderen en op de juiste manier in te zetten. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Duidelijke en leerzame cursus.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Prima cursus. Van mij had er iets meer diepgang in mogen zitten, echter denk ik dat nu de basis goed gelegd is zodat die diepgang in level 2 gemakkelijker bereikt kan worden. Erg benieuwd naar level 2. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer waardevolle cursus, goed te volgen en direct toepasbaar in de praktijk. Men leert je een denkwijze aan, waardoor je de structuur beter leert begrijpen en toe te passen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Bedankt Jarno en Roy voor de leuke training. Ik heb erg veel geleerd in 3 dagen. Fijne afwisseling tussen twee trainers en de verschillende onderwerpen. Erg uitgebreide training van programmeren in DAX tot het maken van een template met je eigen huisstijl. Er is veel mogelijk om mooie rapportages te maken. Zeker iets wat ik de komende maanden ga opzetten in onze organisatie. 
  Summercourse Power BI
 • Duidelijk, en direct bezig zijn past mij goed. Een mooi begin
  Incompanycursus Power BI
 • Goede en strakke opbouw van de cursus die uitgesmeerd was over de drie dagen.
  De lunch en breaks mogen wat mij betreft iets korter, waardoor je meer tijd kan hebben om te oefenen met de opdrachten. Dag drie was het leukste met qua performance, echter waar ook veel oefenwerk voor nodig is. Daar zou m.i. iets meer tijd ingeregeld mogen worden. 
  Trainers waren erg enthousiast en kwamen met begrijpelijke uitleg en vulden elkaar aan.
  
  Voor iedereen die met rapportages te maken gaat krijgen is deze training ideaal. Door training te volgen is voor mij wel een wereld open gegaan. 
  Summercourse Power BI
 • Heel goede training. Docent had duidelijk veel kennis en gaf heldere stapsgewijze uitleg. Goede balans tussen theorie en praktijkopdrachten. Ik werkte al meer dan een jaar met Power BI en had door zelfstudie al enige kennis opgebouwd maar heb in deze trainig nog veel opgestoken! 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Super leerzame curusus!
  Erg praktisch, je kunt er meteen mee aan de slag.
  
  Ik heb wel de indruk dat de stof van module 1 niet volledig behandeld is.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede docent. Veel bruikbare inhoudelijk stof behandeld. Tempo kan wellicht nog wel iets omhoog.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Duidelijke uitleg van DAX met leerzame opdrachten.
  Zeker een aanrader.
  Bedankt!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Ik vond het een hele interessante mini cursus, die naar meer smaakt. Helaas is de summercourse al vol maar ik ga er zeker voor sparen of via mijn werkgever proberen om een additionele training te kunnen gaan volbrengen!!
  Inleiding Power BI
 • Leerzame training waarin een goede afwisseling was tussen de duidelijk uitleg die gegeven werd door Roy (met praktijkvoorbeelden) en het zelf maken van opdrachten. Heel fijn dat alles later thuis, op het gemak, nog een keer nagekeken kan worden, de uitwerkingen en uitleg krijg je digitaal mee. Ga zeker verder!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer nuttige training, er is een wereld voor mij opengegaan. Erg prettig dat er naast theorie veel aandacht is voor het zelf leren werken met het programma. Vakkundige cursusleider, met veel verstand van zaken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Super praktische en actieve training gehad. Heerlijk dat ik daarna hier meteen mee aan de slag kon. In een middag tijd al meteen een rapport opgesteld die direct naar de opdrachtgever doorgestuurd kon worden.
  Ik word erg blij van de vele opties van Power BI en hoe dit in te zetten. Tijdens deze training is alles toegelicht, zodat ik zelf snel en eenvoudig uit de voeten kan. Ik kijk uit naar Level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Fijne training die mooi doorborduurt op de voorgaande dagen. Jarno loopt elke stap meermaals door zodat je echt het DAX principe begint te snappen. Training als zeer waardevol ervaren.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Roy is een vriendelijke man die erg enthousiast over Power BI praat en daarmee direct je interesse aanwakkert. De lessen zijn erg praktisch (20 theorie en 80 oefening) wat ik erg prettig vind. Tijdens de oefening is Roy direct beschikbaar met raad en advies. Zijn kennis niveau is erg hoog. De inhoud van de cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Ook de accommodatie (Nest - Amstelveen) is een goede keuze. Kortom een prettige ervaring!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede en duidelijke presentatie. Wellicht meer gebruik maken van de opdrachten. Hier leer je namelijk het meeste van.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Erg leuke training, goede oefeningen, praktijkgericht en het lijkt zo simpel!
  Nu kijken of ik het geleerde (onder deskundige begeleiding) ook in de praktijk kan brengen.
  
  Fijn om zo meteen de aansluiting met de eigen praktijk te kunnen maken.
  Incompanycursus Power BI
 • Veel geleerd in de training. Veel praktijk zodat je ook veel kunt oefenen met Power BI. Duidelijke uitleg van Roy zodat we direct aan de slag konden. Nu aan de slag met het zelf bouwen van rapportages en dashboards. Ik ga zeker de vervolgtraining volgen. Perfecte locatie die goed bereikbaar is met auto en openbaar vervoer (Aristo, Station Utrecht Lunetten)
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Fijne cursus! Goede basis om mee van start te gaan. Nu (véél) oefenen in de praktijk en dan snel op voor deel II.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hele goede training waarbij je in een korte tijd veel kennis opdoet
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer duidelijke uitleg en ruimte om zelf aan de slag te gaan. Na deze cursus kun je gelijk uit de voeten met het bouwen van je eigen rapporten. Daarnaast nodigt deze cursus uit om ook deel te nemen aan deel 2 van de training. 
  Incompanycursus Power BI
 • De level 1 was prettiger. De kennis van de docent van level 2 was uitstekend, maar er werd te veel uitgeweid. De oefeningen werden veelal klassikaal gedaan waardoor zelf tegen de lamp lopen wat minder aan de orde kwam (enkel in het allerlaatste deel). Ik heb nu wel het gevoel te snappen wat de bedoeling is en een rapport te kunnen maken.
  U was een prettige docent met veel kennis!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goed voorbereide trainingsdagen met prima voorzieningen in cursusmateriaal, apparatuur en catering.
  
  Inhoudelijk sterke cases die nauw aansluiten op de praktijk. 
  
  Niets negatiefs aan te merken helaas ;)
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Prima training, naast algemene uitleg ook ruimte voor persoonlijke toelichting. Fijn dat je achteraf een naslagwerk krijgt om allee nog eens rustig na te kijken. Mooie locatie in Utrecht, goed geregeld.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Wederom, een fijne training. Ik kijk uit naar de level 3 binnenkort!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Logisch vervolg op de Level 1 training. Level 2 geeft de mogelijkheid om nog zo veel meer uit Power BI te halen. Heeft zeker meerwaarde.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Heldere uitleg, fijn naslag werk
  Soms nog wat ver van mijn bed, maar door het naslag kan ik er wel mee aan de gang en oefenen oefenen oefenen
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Een snelle actieve eerste training. De vaart zat er goed in, soms lastig om de trainer bij te houden, maar wel altijd bereid om een stapje terug te zetten als het ook echt te snel was. 
  Devies blijft spelen met data, om het te leren, maar we zijn goed op weg geholpen om de eerste stappen te zetten. Zin in deel II!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Nuttige training, duidelijke uitleg. Vragen worden direct behandeld en beantwoord. We kunnen aan de slag om onze rapporten uit te breiden en te verfijnen. In de cursus worden waardevolle items behandeld, ik ga ook de vervolg cursus doen om me nog meer te verdiepen in de DAX formules.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Boordevol concrete handvatten om nieuwe functionaliteiten toe te passen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Nuttige en leuke cursus om verder te kunnen met DAX.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Prima training, deze dag is voldoende als basis om wegwijs te raken en zelf aan de slag te gaan en PowerBI verder te ontdekken.
  Gaat wel erg snel, kennis van excel / databases is belangrijk om het te kunnen volgen.
  Misschien nog een keer een verdiepingsslag. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Beste Jarno,
  
  Bedankt voor opnieuw een goed opgebouwde training waarbij met alle deelnemers rekening gehouden wordt.
  
  Super fijn om de voorbeelden en uitleg in goed gestructureerde documentatie te ontvangen wat ons zeker gaat bijdragen om Powerbi verder uit te rollen.
  
  Bedankt!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • De stof is stap voor stap duidelijk en rustig uitgelegd met geduld bij vragen beantwoorden. Werd goed geholpen en was een erg leuke les, deze was de leukste!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Leerzaam en duidelijk uitleg. Ik had geen last van dat het digitaal was in plaats van klassikaal
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Keurige training. Veel van opgestoken. Ga nu er mee "prutsen" en kijken of een vervolg training voor hetgeen ik binnen PowerBI wil doen nodig is.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De training was heel leuk en er was genoeg ruimte voor vragen; Het werd op een lekkere manier overgebracht; en hoop dat ik binnenkort Level 2 kan volgen.
   
  Incompanycursus Power BI
 • Het was een zeer leerzame dag. Hele duidelijke uitleg, vooraf al de juiste werkbestanden gekregen zodat je gelijk kon oefenen en alle ruime om vragen te stellen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leuke en leerzame training. Met handige tips. Roy geeft de cursus met passie en heeft gedegen kennis. Op naar de volgende training Power-BI.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Prima cursus! Ik heb veel praktische kennis opgedaan die ik direct kan inzetten.
  Er zat een goed tempo in de cursus en trainers meer dan voldoende kennis van zaken.
  Summercourse Power BI
 • Zeer leerzame en praktische cursus door enthousiaste en kundige docent. Een aanrader!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leerzame dag voor een mooi programma met goede uitleg. Moet nog wel even zoeken maar weet zeker dat dit goedkomt als ik werk vanuit de eigen omgeving.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Een leerzame dag met theorie over Power BI afgewisseld met praktische opdrachten. Heel waardevol en goed inzicht gekregen wat Power BI voor eindeloze mogelijkheden heeft. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Top presentatie, geen saaie momenten gehad!
  Bij eventuele vragen de tijd om het goed uit te leggen.
  Aanrader!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede en informatieve training, waarbij diverse mogelijkheden in Power BI aan het licht zijn gekomen,
  duidelijk geworden dat veel praktijk actie nodig is om de mogelijkheden in Power BI te onderkennen.
  Minpuntje de mindere weergave op het scherm, maar was vantevoren aangegeven. Pluspunt veel mogelijkheden om je vragen te stellen en beantwoord te zien,
  Al met al een geslaagde trainingsdag
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Praktische inhoud, meteen toepasbaar in de praktijk en een goede intro in Power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Duidelijk, gestructureerd en interactief waarbij je vooral zelf aan de slag gaat en niet alleen maar aan het luisteren bent
  Incompanycursus Power BI
 • Handige cursus om goed in een ochtenddeel de beginselen van Power BI te doorgronden. Praktisch ingesteld.
  Incompanycursus Power BI
 • Superleuke training en goed gegeven door Roy. Mooie afwisseling van theorie en (vooral ook veel) toepassen met ruimte om dit ook te proberen op een eigen dataset. Tegelijk een mooi voorbeeld hoe de online classroom uitstekend kan werken!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Leerzame dag gehad, Jarno geeft duidelijke en begrijpelijke uitleg ook zin in het vervolg.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik ben erg tevreden over de training; hoog tempo en daardoor veel nieuwe kennis opgedaan in 1 dag. Ook prettig dat je "live" de stappen mee kunt doen, zodat je ook in praktisch opzicht wijzer wordt.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Heldere en duidelijke uitleg en genoeg ruimte voor vragen. 
  Je leert op een gestructureerde manier de basisprincipes die nodig zijn om op de juiste manier met DAX te kunnen werken. Daarnaast veel voorbeelden uitwerkingen tips en tricks. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Veel geleerd, vooral doordat de opgaves voor het oefenen apart geschreven waren en niet het herkauwen was van wat er gepresenteerd werd. Dat dwingt tot nadenken en daar leer je meer van. Hoog tempo, maar dat is niet erg. Docent weet overduidelijk veel meer als er in deze dag gepresenteerd wordt.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zoals de level 1 training heb ik de level 2 ook ervaren als een zeer interessante training. met deze twee trainingen word je goed opgeleid om stappen te kunnen maken in Power Bi. De trainer heeft ons goed meegenomen in de stof. Hier was ik erg tevreden over. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ik had al gewerkt met Power BI voor de level 1 training. Het ging mij meer om de tips en trucks die nodig zijn voor de overige Power Bi trainingsdagen. Dit bleek zeer nuttig, ik kwam met 3 blz aantekeningen thuis. 
  
  Door mijn voorkennis kon ik goed meekomen met het tempo van de oefeningen, dit was me zonder voorkennis absoluut niet gelukt. De opgaven werden na het zelf proberen wel klassikaal voorgedaan maar ik leer meer van zelf proberen. Vijf minuten langer per opgave is geen overbodige luxe.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Eerste kennismaking met zowel Power BI als de Power BI Academy, training via Teams gevolgd.
  Dit ging prima, goed ook dat er max 10 cursisten waren. Ruimte genoeg om vragen te stellen.
  Deel 2 volgt binnenkort, deel 1 alleen lijkt net te summier om 'voldoende' op de hoogte te zijn.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leerzame dag! Juiste interactie tussen theorie en oefeningen. Resultaat is een snelle leercurve voor de beginselen van Power BI. Ervaren en deskundige trainer. Dank je wel!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • prima, veel info en direct goed toepasbaar
  kijk uit naar de vervolgtrainingen
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer prettige in-company training gehad van PowerBI level 3. Weer veel van de mogelijkheden van PowerBI mogen zien en doen. Er was genoeg gelegenheid om de eigen bedrijfswensen te bespreken. Zeer nuttig.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Je krijgt basis inzicht in de mogelijkheden, vanuit hier is er interesse gewekt om ermee te gaan testen. 
  Inleiding Power BI
 • Ik vond het een erg sterke training die de concepten en best practices van DAX zeer helder aan het licht bracht. Ook de trainingskwaliteiten van Jarno vond ik erg sterk. Veel rake zinnen en rustig en helder overgebracht.
  Helaas merkte ik dat het niveau van de groep niet super hoog was, waardoor ik er denk ik meer had kunnen uithalen als we net iets dieper de materie in gingen. Merk dan ook nu nog steeds wel dat ik tegen bepaalde zaken aanloop. Maar ben in de basis flink voor uit gegaan. Veel dank!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Zeer goede training, mooi op tempo en praktisch. Roy kan heel duidelijk de informatie overbrengen. Ik volgde de training noodgedwongen online maar het was heel goed te volgen. Leukste cursusdag sinds tijden. Het product Power BI moet ik zeggen maakt ook dat ik erg enthousiast ben.
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer waardevolle training. De trainer weet het enthousiasme goed over te brengen en dit werkt aanstekelijk. Ik kijk uit naar de tweede trainingsdag!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Super handige start-up klas. Niveau verschillen zijn wel altijd aanwezig tussen studenten, maar kan ook niet anders bij de fundamentals. Ben benieuwd naar deel 2 :)
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hele fijne training waarbij het 'kijkje onder de motorkap' tot goede inzichten leidt en je beter kan begrijpen wat er precies gebeurd. Goede handvaten gekregen om hier in de toekomst mee verder te gaan!
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Een praktische / kundige dag met heldere uitleg. De tips helpen je verder bij het ontdekken van Power Bi. Ik kijk uit naar de DAX training. Bedankt Jarno!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Ik vond het een zeer waardevolle curus en ik denk dat iedereen die voor het eerst in aanraking komt met Power BI er goed aan doet om aan deze cursus deel te nemen.
  
  De cursus had van mij nog wel wat sneller gemogen, maar ik kan begrijpen dat dit voor sommige cursisten wellicht niet haalbaar is.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goeie cursus die veel nieuwe inzichten en methodes opleverd, op een interactieve manier.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Duidelijke uitleg en goede opbouw van de training. Het was heel leerzaam om de achtergrond van DAX te leren begrijpen met duidelijke handvatten hoe je vraagstukken aanpakt.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Ontzettend leuke en inspirerende training. Normaal gesproken ben je altijd flink gaar na een dag training, maar dat was nu eigenlijk helemaal niet het geval. Het enthousiasme & kennis van Roy hielp daarin erg mee. Fijne manier van training geven!
  
  Bedankt!
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Erg tevreden over de training. De trainer was erg enthousiast en legde goed uit. Het tempo was ook prima.
  Incompanycursus Power BI
 • Door de opbouw van de cursus werd de struktuur van power BI mij een stuk duidelijker. Het was echt de basis van power BI en doordat ik vooraf al wat in Power BI had geknutselt was het goed te volgen. Wel vond ik dat het leggen van connecties tussen meerdere tabellen erg werd eenvoudigd. Doordat Power BI zelf de connecties zelf al creerde leek het er op als of dat standaard het geval is. Op basis van mijn beperkte ervaring kan ik zeggen dat dit lang niet altijd zo is. Misschien is het handig om de dataset voor deze opdracht zodanig aan te passen zodat men zelf ook nog 2 a 3 connecties moet leggen. Verder was alles op locatie goed geregeld.
  Volgende week level twee, ik kijk er naar uit.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ziet er heel goed uit. Zeer duidelijke uitleg.
  Ziet er makkelijk uit als je al ervaring hebt met draaitabellen en grafieken.
  Inleiding Power BI
 • Jarno kan ontzettend leuk en boeiend theorie overbrengen. Op een interactieve, humoristische en vooral leerzame manier heeft hij nieuwe inzichten gegeven over hoe je de DAX taal moet interpreteren vanuit verschillende visies en hoe we de DAX taal kunnen leren. Ik raad iedereen deze cursus aan mocht je vervolgstappen willen maken in de DAX taal i.c.m. Power BI.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Ik vond de cursus erg interessant en nuttig. Prettig tempo en goede uitleg van Roy. Fijn dat je de uitwerkingen op USB stick meekrijgt. Altijd handig om nog eens na te kijken. Goede locatie en heerlijke lunch.
  Ik denk erover om privé de cursus Advanced Reporting te gaan volgen. Moet nog even nadenken over het prijskaartje dat er aan hangt. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Na afronding van 'level 1' heb ik diverse rapportages per afdeling binnen onze organisatie kunnen genereren. De aangereikte handvatten boden hierbij voldoende ondersteuning om de rapportages enige tijd door te ontwikkelen. 
  
  Level 2 was een zeer goede toevoeging om o.a. DAX coderingen efficiënter op te bouwen en rapportages te voorzien van meer diepgang. De cursus inhoud en persoonlijke toelichting is zeer duidelijk en prettig, evenals de kennis en betrokkenheid van de trainer(s). 
  
  Complimenten.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goede enthousiaste uitleg tijdens de kennismaking met Power BI. Ik ga er eerst eens mee aan de slag voordat ik naar deel 2 ga. Het is wel belangrijk dat ik mijn rapporten kan delen met anderen en dat moet eerst nog geregeld worden.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima cursus goede uitleg vanaf start. Geïnteresseerd in level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede dag gehad, zeker klaar om nu echt aan de slag te gaan!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Een complete training die alle facetten van dashboard design in Power BI behandeld met veel voorbeelden uit de praktijk. Lonneke weet haar kennis en ervaringen op een enthousiaste en duidelijke manier over te brengen. Een aanrader!
  Special: Dashboard design voor Power BI
 • Goede cursus om te starten met PowerBI. Veel geleerd mede door de goede opdrachten. Enthousiaste docent!!
  Incompanycursus Power BI
 • Super inspirerend en een echte eye opener.
  Eindelijk inzicht in alle data.
  Bedankt Dedde, tot de volgende keer!
  Incompanycursus Power BI
 • Training heb ik als zeer positief ervaren. Handleiding helpt je om snel een aantal functionaliteiten onder de knie te krijgen en binnen je eigen praktijk toe te passen. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Het was een prima cursus waarvan ik, die power-bi al een jaar gebruik, toch nog nieuwe inzichten gekregen heb. Alleen jammer dat de geluid verbinding 's middags uit viel en ik geen vragen meer kon stellen. De uitleg van Roy was heel duidelijk en helder.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede opzet! De mix tussen uitleg en opdrachten werkte goed. Iedereen kreeg genoeg ruimte om op eigen tempo de opdrachten uit te voeren. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Onlangs heb ik de training Power BI level 1 Fundamentals gevolgd. De training zat goed in elkaar; duidelijke uitleg en ook veel zelf oefenen. Er was voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Leuk om met Power BI te werken; over een aantal maanden ga ik de level 2 training doen, die naar blijkt samen met level 1 de basis vormt. Eerst nog wat oefenen met de kennis opgedaan in level 1.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De cursus was prettig maar de materie was pittig zodra ik zelf aan de slag moest met de oefenstof. Ook termen als downtrodden of accumulation kwamen voorbij in de lesstof, waarbij ik echt moest denken: "Eh, donwtrodden? Accumulation? Is dat hetzelfde als trapsgewijs sorteren? En hetzelfde als opstapelen?" Maar met veel oefenen, uitproberen, vallen en opstaan moet ik er wel uit kunnen komen. Hopelijk kan er één collega de beheerder worden van een op Power BI gebaseerde interactieve rapportage en dat de andere collega's de informatie van deelrapporten verzorgen. Mogelijk moet ik de cursus gewoon nog eens doen, met een extra verdieping.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Super cursus! Je leert hierin goed dat de basis op orde moet zijn. Middels de theorie en praktijkoefeningen krijg je de mogelijkheden van DAX goed te zien. Bedankt Jarno voor je uitstekende uitleg en geduld.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Nuttige en goede basis cursus. Duidelijke opbouw van het verhaal, veel voorbeelden. Op zich voldoende tijd om zelf te oefenen. Soms lastig om mee te kijken met Dedde op het grote scherm en tegelijkertijd zelf op de laptop bezig te zijn.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • De opzet van de training was zeer gestructureerd en overzichtelijk. De balans tussen leerstof en vervolgens zelf de leerstof in praktijk brengen door het maken van opdrachten was uitstekend.
  
  Heb een goed beeld gekregen wat de mogelijkheden zijn binnen PowerBI na de 3-daagse Summercourse. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd.
  Summercourse Power BI
 • Goede training waarbij je een uitgebreide indruk krijgt van de mogelijkheden die Power biedt. Mooie basis om verder te gaan met power BI.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik heb weer een goede gereedschapskist om mijn modellen te verrijken. IK moet zeggen dat door de uitleg ik nu weet hoe ik informatie vragen in modellen kan openemen. 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • De training is goed in elkaar gezet met duidelijke uitleg en op deze manier leer je echt te begrijpen wat er aan de achterkant van je formules gebeurd. Doordat je hier inzicht in krijgt en wordt meegenomen in de syntax sugar wordt het veel makkelijker om een goede en duidelijke formule te maken. Jarno legt het rustig uit en laat het simpel lijken waardoor het goed toe te passen is in praktijk.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Gisteren genoten van een erg duidelijke en interactieve training in PowerBI fundamentals. Fijn om te zien dat er zoveel mogelijkheden zijn om in de praktijk toe te passen. We kijken uit naar het vervolg van de training!
  Incompanycursus Power BI
 • Een erg prettige docent (Dedde Smit), neemt je op rustige manier mee in de basics van PowerBI zonder een belerende toon aan te slaan. Geen vraag is gek, neemt de tijd om ze te beantwoorden. Spreekt duidelijk en zodoende is zijn training goed te volgen. Goede afwisseling tussen theorie en zelf leren in PowerBI. En er is ruimte voor een praatje-pot en een lach.
  Incompanycursus Power BI
 • Ik heb heel wat opgestoken van deze introductie. Dat belooft wat voor de rest van de cursus!
  Inleiding Power BI
 • Prima cursus om de basis van Power BI te leren kennen. Jarno neemt voldoende de tijd voor vragen en legt duidelijk uit. Ik kijk er naar uit om level 2 te volgen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede cursus om "vanaf nul" te komen tot een compleet dashboard, in een dag tijd. Praktisch en hands-on.
  Incompanycursus Power BI
 • Een fijne balans tussen instructie en toepassing. Nu ik Advanced DAX 4 heb gevolgd, begrijp ik hoe DAX-formules zijn opgebouwd en hoe ik deze dien toe te passen. De belangrijkste formules worden behandeld. Ik heb veel zin om de opgedane kennis toe te passen binnen mijn bedrijf en mooie dashboards te ontwikkelen.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Leuke en goede cursus met goede tips voor een duidelijkere en mooiere rapportage. Ook zaten er goede oefeningen in om het nog duidelijker te maken.
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Hoi Jarno,
  
  We hebben gisteren een leuke en leerzame dag gehad. De combinatie van jouw heldere en structureerde uitleg en het er meteen tijdens de cursus mee stoeien maakte dat de dag voorbij vloog. Ik kan zo geen verbeterpunten bedenken, dus ik denk dat het goed was zo. Bedankt voor jouw aandeel, het is nu aan mij om er mee aan de slag te gaan. Tot 22 november, dan hoop ik deel twee van de Fundamentals te volgen.
  
  Mvg,
  Feiko van der Meulen
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training, die goed bruikbaar is voor gebruikers. Kundige trainer die autoriteit en kennis van zaken uitstraalde (en ook bezat!). Ik zie uit naar volgende week
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • PowerBI Level 2 is een stuk pittiger dan level 1. Roy brengt de stof met veel enthousiasme, hierdoor blijf je tot het einde geboeid. Als je het even niet meer bij kunt houden, neemt hij de tijd om je te helpen. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Interactieve en gedegen training, waar veel ruimte was voor eigen inbreng en vragen. Praktijkgericht door direct zelf aan de slag te gaan. Zo beklijft een en ander toch beter! Het enthousiasme van de trainer hielp daar ook erg bij.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Hele toegankelijke cursus, gegeven door een zeer ervaren docent (Maaike) die het ontzettend goed kon uitleggen! Ik heb echt ontzettend veel geleerd en werd gelijk enthousiast om het in de praktijk te gaan toepassen. Want door deze cursus zie ik ineens heel veel mogelijkheden! 
  Incompanycursus Power BI
 • Een waardevolle training waarin de basics van Power BI goed worden uitgelegd. Tempo was goed niet te snel niet te langzaam!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Interessante materie, goed te begrijpen. Tempo was prima en uitleg met rust en helder. afwisselende uitleg en zelf aan de slag wat in balans. 
  Al met al een geslaagde cursus. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima cursus, ging soms wat snel maar dat kwam mede doordat er weinig gevraagd werd (online is er toch minder respons dan klassikaal denk ik zo).
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Training was heel erg waardevol, heel erg duidelijk. Heb ondanks het feit dat ik er al mee werk, toch nog wat bij geleerd. Heel erg top dat jullie deze training gratis aanbieden.
  
  Viendelijke groeten,
  Inleiding Power BI
 • Uitstekende opleiding waarin in sneltreinvaart de beginselen van Power BI worden uitgelegd en de eerste skills worden bijgebracht. Goede combinatie van theorie en zelf in de praktijk uitproberen. Trainer Dedde deed het zeer goed: heel rustig, duidelijk en zeer plezierig. Veel dank!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • SUPER!
  Ik ben echt bij dat ik ervoor de Level 2 heb gedaan. (ik zou het verplichten) is geen overbodige luxe.
  Verder goed om in de breete de mogelijkheden te zien.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Top cursus. Interessante inhoud en goed lesmateriaal. Ook de lesgever (Jarno) legt alles duidelijk en rustig uit. Bedankt! 
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Goede cursus. Prima afwisseling tussen theorie en oefenen. Docent weet het heel goed uit te leggen, niet te technisch en praktijkgericht. En hele goede locatie met prima voorzieningen (Utrecht Lunetten).
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Dedde legt alles duidelijk uit en is fijn om naar te luisteren. Vakkundige trainer ook!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Leuke, leerzame en pittige training waarin de principes er goed in worden "geramd". Uitermate praktische en vrijwel alle kennis kan direct in de praktijk worden toegepast en zorgen voor een beter begrip van de principes van DAX en PowerBI. Kan dit iedereen aanraden die goed met PowerBI aan de slag wil gaan.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Super tevreden over de uitleg en ruimte om problemen te bespreken.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Prettige, praktische training. Bedankt Roy
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Een goede basis voor Power BI.
  Voor mij een volledig nieuwe tool, de basis en de vervolgstappen worden duidelijk uitgelegd. Na iedere stap ga je zelf met opdrachten aan de slag zodat je het geleerde meteen in de praktijk toepast.
  Een goede indruk gekregen van wat er mogelijk is. Jarno, bedankt voor je positiviteit en enthousiasme.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training met duidelijke opzet. En prettig om in vogelvlucht overal langs te gaan (b.v. hoe de belangrijkste visualisaties werken) of tips and tricks die je kunt toepassen in de query. 
  Het ging ook niet te snel waardoor ik genoeg tijd had om aantekeningen en printscreens te maken om zo straks alles rustig erbij te pakken en na te lezen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Nuttige info waar ik verder mee aan de slag kan. Ook handig om alle theorie altijd even om te kunnen zetten in praktijk! :) 
  Bedankt voor de hulp bij vragen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goed opgezette cursus met voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk. Geeft een goed idee van de mogelijkheden van PowerBI en DAX. Ik zou graag nog een keer verder DAX in willen duiken! De locatie was prima en de verzorging eromheen uitstekend.De begeleiding was heel goed en deskundig en er was genoeg gelegenheid tot het stellen van vragen.
  Tip: cursisten in opdrachten tegen problemen in PowerBI laten oplopen om ze inzichtelijk te maken werkt wel maar kost tijdens een korte cursus als deze realtief veel tijd.
  Tip 2: Zorg voor voldoende ruimte. De tafels waren wat krap en de opstelling ook.
  Summercourse Power BI
 • Praktijk gerichte cursus met opdrachten. Hoog tempo maar met de nodige koffiepauzes en lekkere lunch wordt de cursusdag volop benut. Kundige en ervaren trainer.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede cursus gehad. 
  Aan de hand van eigen voorbeelden toch meerdere nieuwe inzichten gekregen waar dan verder op doorgebouwd kan worden. Ik kan de cursus iedereen aanraden. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Bedankt voor de leerzame cursus! Ik kan nu beginnen met het implementeren van Power BI in ons bedrijf. 
  Binnenkort staat al de vervolgcursus gepland. Ik kijk er naar uit!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Erg prettige training om gevolgd te hebben. Het was erg goed te volgen en Roy kon alles goed uitleggen met oog en oor voor alle vragen en uitgebreid antwoord daarop.
  De trainingsopdrachten waren goed te volgen en je wordt ook voldoende getriggerd om zelf na te denken.
  
  Erg waardevolle training en ik kom snel terug voor deel 2. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leerzaam en leuk. We zijn meteen aan de slag gegaan en kijken uit naar de volgende trainingsdagen. Goede uitleg, trainer, mooie locatie en goede lunch.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ondanks dat het online werd gegeven kon Jarno ons goed bij de leshouden. Leuke en interessante voorbeelden van Dax geoefend en de theorie daarachter.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • fijne curusleider, prima oefenstof, lekker praktisch en goed te volgen
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Direct praktische tips, die toepasbaar zijn in de praktijk. Daarnaast ook goed dat er een concreet eindproduct moest worden opgeleverd. Wat mij betreft mocht het tempo nog wel iets omhoog.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima cursus, duidelijke uitleg, fijne werkomgeving. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Plezierig en duidelijk uitgelegd. Zin in het vervolg.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede, leerzame training met een goed detailniveau en afwisseling. Prima geregeld allemaal!
  Summercourse Power BI
 • Prima training om de basis van PowerBI onder de knie te krijgen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Supergave opleiding! Het stof wordt tijdig met je gedeeld en je wordt goed begeleid met de installatie van de software. Bestanden werken goed. Uitleg is helder en duidelijk! Daarnaast nam de trainer goed en voldoende de tijd om je vragen goed en helder uit te leggen. Ook vragen buiten de cursusstof werden meegenomen! Ik raad deze opleiding iedereen met een Power BI hart aan!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Zeer aangename opleiding met Dedde. 
  Ik kan het iedereen aanraden. 
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Goed tempo en duidelijke uitleg. De afwisseling tussen luisteren oefenen was erg fijn. 
  Summercourse Power BI
 • een goede inleiding voor PowerBi. Het maakt je nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden
  Inleiding Power BI
 • Zeer interessant en heb veel waardevolle informatie opgedaan. Ik kijk positief terug naar de cursus v.w.b. de opbouw, de uitleg en de geboden hulp tijdens de cursus bij zowel level 1 als 2.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Roy is een zeer deskundige docent en kan prima uitleggen hoe Power Bi gebruikt kan worden. Tevens ook een gezellige leuke training! We gaan zeker ook voor het vervolg.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik vond het een leerzame dag. Jarno gaf het op een leuke een leerzame manier met goeie uitleg en goeie vorbeelden. DAx vond ik erg interessant en wil er graag meer over weten.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Hele fijne duidelijke cursus. Zelfs voor iemand die nog nooit gewerkt heeft met PowerBI. Veel voorbeelden en vooral veel zelf aan het werk.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Prima basistraining en introductie in de wereld van Power BI. Jarno legt goed uit en is bereid om alle vragen goed te behandelen. Afwisseling van theorie en opdrachten is prima. Aandacht verslapt niet. Op naar deel 2....
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Zeer leerzaam vervolg op Level 1. Veel vragen opgelost waar je in de praktijk met weinig Power BI kennis (vaker) tegenaan loopt. Een goede verdiepingsslag.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Duidelijke les, opdrachten zijn op niveau. Ging wel af en toe te snel tijdens online lessen waardoor je even goed moest opletten waar je was.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training waarbij de uitgelegde principes je helpen om het te begrijpen i.p.v. een trucje te leren...
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Heldere uitleg, prettige trainer. Meteen hands-on. De vaardigheid moet echt komen van het gebruiken van de opgedane kennis. Ik kijk uit naar de level 2!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede opbouw van de cursus door Roy. Met name zoeken en vinden van de juiste knoppen/functies in Power BI kost relatief veel tijd. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ik vond het een interessante cursus, alleen wat lastiger om toe te passen omdat wij Cube-based werken. 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting
 • Heldere cursus. Korte specifieke uitleg en vervolgens zelf aan de gang, zoals het hoort. Veel van opgestoken en een stuk zelfverzekerder geworden in het gebruik van PowerBI. Kijk uit naar Fundamentals level 2 in april!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede training. Goede uitleg en de kans om zelf te stoeien met de materie waarbij je goed wordt bijgestaan.
  Incompanycursus Power BI
 • Praktische training die op enthousiaste en inspirerende wijze is gegeven. 
  Een mooie kennismaking met de mogelijkheden van PowerBI en stelt je direct in staat je eerste rapporten te realiseren. 
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Het was een super training Roy. Ik heb er veel van geleerd en het geleerde al in praktijk kunnen brengen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • De cursus was aangenaam; kleine groep cursisten dus genoeg aandacht voor elke vraag, heldere uitleg van de trainer en zeker aan te raden als je aan de slag wilt met PowerBI!
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Perfect qua inhoud en tempo.
  
  Basics erg goed uitgelegd. Op naar level 2 en verder gewoon oefenen en mee werken.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Leuke training! Veel geleerd en energie gekregen om met Power BI aan de slag te gaan! Bedankt!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Heldere en leerzame training. Ik hoop dat we hiermee met plezier aan verder kunnen gaan werken.
  Incompanycursus Power BI
 • Zeer leerzame dag gehad, de training bevat een goede balans tussen de theorie en de praktijk. Het trainingsmateriaal was zeer duidelijk en helder, door direct zelf te kunnen oefenen blijft de stof nog beter hangen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Ondanks dat het online was, echt een hele fijne training en goede uitleg
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Leuke training, jammer op afstand. Maar aanrader voor personen die iets meer willen van excel formulieren.
  Incompanycursus Power BI
 • Interessante training, prima kennisniveau trainer.
  Leuke praktijkopdrachten om te ervaren wat de mogelijkheden van Power BI zijn.
  Incompanycursus Power BI
 • Top cursus, alle basis in 1 dag geleerd. Aanrader!
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Het enthousiasme werkt erg aanstekelijk en gaf me een goed gevoel over de cursus. De informele wijze van lesgeven en interactie gaf me ook ene goed gevoel en vertrouwen dat de docnt ook de materie zelf goed beheert en goed weet over te brengen.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Het was een leerzame en goed verzorgde cursus. Voor iemand die nooit eerder Power BI gebruikt heeft is het flink aanpoten, maar de cursus geeft je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden die Power BI biedt. Ook vind ik het erg fijn dat je na afloop van de cursus kan terugvallen op filmpjes met uitleg over verschillende onderdelen.
  Summercourse Power BI
 • Level 1 en 2 vormen samen de basis als je met PowerBI aan de slag wilt. Roy heeft een heel goede invulling aan de training gegeven waar voldoende ruimte was voor inbreng eigen problemen cq vragen.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Enorm veel geleerd in deze twee cursusdagen. Ik vond het fijn dat de training erg interactief is. 
  Eerst is er een stukje theorie incl. recap van de vorige training, dan een oefening, ect. 
  Tommy stelt daarbij regelmatig vragen om de kennis te testen wat voor mij erg goed hielp om de geleerde theorie tastbaar te maken.
  Power BI Level 4 Advanced DAX
 • Prima opzet, fijne manier om meer te weten te komen over Power BI. Roy legt het goed en duidelijk uit. Houdt rekening met het tempo van een ieder.
  Power BI Level 2 Fundamentals
 • Zeer interessant en ondanks dat ik al enige tijd met Power BI werk, heb ik toch een aantal handige tips en trucs geleerd. 
  Incompanycursus Power BI
 • Duidelijke uitleg, goede trainer, veel informatie over de ins en outs van PowerBI en zelfs zonder enige ervaring goed te volgen. Ik kijk uit naar Level 2.
  Power BI Level 1 Fundamentals
 • Goede cursus met een duidelijk verhaal. Genoeg ruimte om vragen te stellen. Wederom veel van opgestoken! 
  Power BI Level 3 Advanced Reporting